Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Надбудова на стіл Vintage

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки
Модель
Ширина
Глибина
Висота
Надбудова для стола
117 см
38 см
108 см

Корпус: плита МДФ ламінована (покриття фарба)
Задня стінка: плита МДФ (покриття фарба)
Багет : плита МДФ ламінована (покриття фарба)
Колір: білий, бежевий, ніжно-рожевий, блакитний, салатовий




Полка-надбудова - це самий практичний предмет меблів в дитячій кімнаті. З її допомогою в спальні знайдеться місце для книг і іграшок, а витончений дизайн полки зможе доповнити кімнату ще однією корисною деталлю інтер'єру. Надбудова надає кімнаті особливий затишок і комфортну обстановку. На ній можна розмістити книги і красиві фотографії в декоративних рамках, рідкісні сувеніри та цікаві іграшки.
У кімнаті дитини полку придбає ще більше сфер застосування, в процесі навчання надбудова допоможе розмістити підручники і канцелярське приладдя.
Надбудова для стола виконана за спеціальним дизайнерським проектом, що зробить кімнату оригінальною і незвичайною для вашої дитини. Ексклюзивні технології надають надбудові довговічність і надійність для постійного використання. Ви отримаєте не тільки додаткове місце для зберігання речей, але і стильний елемент інтер'єру.
Для безпеки вашого малюка все матеріали зроблені з натуральних матеріалів, які мають міцність і екологічністю. В основі конструкції лежить ламінована плита МДФ. Корпус, задня стінка і багет покриті якісною фарбою без шкідливих домішок. Матеріал відповідає санітарно-гігієнічним нормам і головним вимогам при виробництві меблів для дітей.

За рахунок зручних параметрів, дитина зможе вільно користуватися полицею без допомоги батьків. Полку стане вірним помічником в розміщенні самих різних предметів, які необхідні щодня. Вбудований елемент інтер'єру не займе багато місця, а зручна комплектація оформить кімнату в затишне місце для гри, навчання і життя.

Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про Надбудова на стіл Vintage
немає відгуків
Залишити відгук