Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Стіл Vintage

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки
Модель
Ширина
Глибина
Висота
Тумба
121,5 см
65 см
75 см

Корпус: плита МДФ ламінована, дерево вільха (покриття фарба)
Задня стінка: плита ДВП ламінована
Ящики: фанера (покриття лак)
Ніжки точені: дерево вільха (покриття фарба)
Ручки точені: дерево вільха (покриття фарба)
Колір: білий, бежевий, ніжно-рожевий, блакитний, салатовий






Робочий стіл - це невід'ємна частина інтер'єру кімнати дитини. Незалежно від віку, йому потрібно столик для творчих ігор, навчання або відпочинку. У дитячій спальні просто необхідно місце, де дитина зможе концентруватися на вирішенні навчальних завдань і реалізовувати свій творчий потенціал.

Письмовий стіл має достатню висотою і просторістю, що дозволяє зберігати на верхній поверхні канцелярське приладдя та підручники. Збоку знаходяться висувні ящики, які служать додатковим місцем для зберігання речей. Завдяки їм, на столі буде більше вільного місця для того, щоб зосередити увагу на конкретному предметі.

Також зручна конструкція столу робить його використання безпечним і комфортним. Книги та зошити можна скласти в ящики, вони не будуть припадати пилом на столі і створювати неохайне стан робочого простору.

Міцні, натуральні і надійні матеріали збірки меблів гарантують довговічність письмового робочого столу і його безпеку для дитини. Точені ніжки і ручки столу виконані з дерева вільха, яке славиться своїми приголомшливими екологічними характеристиками. Ви можете не хвилюватися, стіл буде стійким при використанні вашою дитиною.

Застосування для корпуса моделі ламінованої плити МДФ, надає меблям високу зносостійкість і опір зовнішнім впливам. Всі елементи конструкції оброблені безпечної і екологічно-чистою фарбою, яка не може нашкодити здоров'ю дитини. Звертайтеся до нас, і ви отримаєте найкращий письмовий стіл в дитячу кімнату за розумними цінами. Для нас важлива турбота про вас і ваших близьких.

Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про стіл Vintage
немає відгуків
Залишити відгук