Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Як грамотно вібрато матрац.
15.01.2012
Сьогодні мова піде про предмет, Який рокамі впліватіме на ваше здоров'я і благополуччя. Від него залежався настрій и працездатність, самопочуття и якість сну. Поговоримо про ваш матрац.

Возможности та Загрози
Щоб позбутіся болю в спіні, деякі фахівці радян спати на дошці, покрітій Ковдра. Альо при цьом хребет всю ніч знаходиться в вигнутий положенні, что завдає Шкоди суглоб. Неправильний підбір матраца віклікає хронічні хвороби: остеохондроз, радікуліт, артрит, Порушення кровообігу, безсоння, алергію, астму. Гарний матрац здатно Забезпечити тілу его господаря умови для Відновлення сил, продовження молодості и Збереження здорового положення во время нічного сну.

На смак и колір товаришів немає.
Виробники та продавці матраців для більшої переконлівості дуже люблять використовуват Різні значні слова. Розшіфруємо найкрасівіші з ніх.Ортопедічній матрац означає «Призначення для лікування будь-якіх деформацій тела и їх компенсації» (грец. Ortos - прямий, правильний и PEDIA - виховання). Анатомічний - «повторює Контури тіла». Насправді немає ні тих, ні других. Є просто зручні матраци. Решта - маркетинг.
Матрац, комфортний для Чоловіка солідніх габарітів, що не підійде тендітній панночці, и навпаки. У прагненні до ортопедічності слід використовуват системний підхід и враховуваті всі елементи: Тіло + матрац + основа. Запам'ятайте: матрац НЕ может буті Ортопедичність Взагалі, ВІН может буті Ортопедичність для вас.

Основних функцій у матраца две:
Підтримка тела - це здатність матраца вітрімуваті Вагу тела и підтрімуваті спину прямою під час сну, позбавляючі вас від болів в спіні. Функцію ПІДТРИМКИ в матраці Здійснює основа матраца, тобто пружинний або безпружинний блок. Комфорт - це здатність матраца ВІДПОВІДАТИ формам тела и зменшуваті НАВАНТАЖЕННЯ на звічайні точки тиску, щоб менше крутити уві сні. Комфорт забезпечують шари наповнювачів и стьобана площинах.

Пружинні и безпружінні
Приклад матраца безпружинного блоку - моноблок зі штучного або натурального латексу, згорнутий в рулон и поміщеній у вакуумну упаковку.Також в якості наповнювача Використовують листи кокосового волокна - койри. Кроме того, до цієї категорії відносяться матраци, наповнені рідіною та повітрям.
Пружинний блок может складатіся з залежних, тобто Певної чином переплетених пружин ( "Боннель"). Матраци з блоком незалежних пружин, шкірні з якіх поміщена в окремий матерчатий «мішочок» и працює Незалежності від «сусідок», коштують дорожча. Чи не зв'язані между собою пружини забезпечують "індивідуальний підхід" до різніх ділянок людського тела. Такий матрац дозволяє хребту залішатіся в природному положенні. Всі Пружинні матраци забезпечені прошаркамі, які відповідають за Такі Властивості вироби, як м'якість, жорсткість, пружність та ін. 256 пружин на квадратний метр - стандарт для більшості незалежних блоків. Найдорожчі моделі ма ють кілька зон пружності та Виключно комфортні у вікорістанні. Технології NASA дозволили создать покриття Tempur - в'язкоеластічній материал, что запам'ятовує Контури тела.
Сучасний пружинний матрац - це вісокотехнологічній спеціалізований агрегат для сну. Складання и регулювання вісокоякісного матраца вімагають ретельної ручної роботи, тому и ціна на него может перевіщуваті $ 700-1000.

Наповнювачі
Широко Використовують як традіційні наповнювачі - повсть, пінополіуретан (поролон), синтепон, шерсть, так и сучасні - кокосова койра, латекс штучний и натуральний, рідше кінське волосся. Гігієнічність и екологічність наповнювачів підтверджується сертифікатами.
Много матраців середня та ВИЩОГО цінового уровня забезпечуються аератор, тобто вентіляційнімі отворами, Які спріяють Вільної ціркуляції Повітря усередіні конструкції.

Підстави
Як правило, Підстави зроблені з рами и пружньою поперечних дерев'яних рейок товщина 8-12 мм - ламелей. Ламелі володіють пружінячім ефектом и Працюють як єдина система разом з матрацом. За рахунок цього жорсткість Вихід Дещо менше, чем если, например, покласти матрац на рівну поверхню типу підлоги.

За ніч людина віділяє 0,5-1 літр поту. Тому если матрац покласти на Підстави без ламелей (на фанеру), то ВІН НЕ буде «дихати». Якісне підставу Забезпечує нормальну ціркуляцію Повітря, продолжает срок служби матрацу и допомагає Йому більш ефективного розвантажіті хребет.

Погані звички поганого матраца
На що схожий ваш матрац? ВІН начинает віглядаті немного поношені, бо дістався у спадок від батьків? Провісає в середіні? Ось основні ознака, что вказують на ті, что Вже годину прідбаті новий матрац:

Йому більше 10 років;
скрипить;
коле пружинами в БІК;
погано пахне;
промінається и перекочує вас на ту сторону, куди прісів ваш партнер;
собирается грудочка там, де в людини опуклості;
сповзає з ліжка;
водяний протікає;
повітряний здувається - и т.п.

пам'ятка покупця
Тест на жорсткість. М'який матрац может буті дуже зручне, но вранці ваше Тіло відгукнеться болем. Спіні потрібна підтримка. У тій же година Занадто жорсткий матрац порушує ціркуляцію крови, и на ранок ви можете відчуті собі Розбита.
Платіть за якість. Чи не Шукайте Найдешевші моделі. Смороду тонше, містять НЕ Самі Кращі матеріали и не забезпечують необхідну підтрімку. Если сумніваєтеся, зверніть увагу на добрі відомі фірми. Нижня цінова планка гарного двоспальне матрацу - 3500-4000 грн.
Матрац вісокої якості є найвігіднішою інвестіцією. Коли ви добре відпочілі, ваш мозок працює краще, ваша пам'ять гостріше, ви можете буті Впевнений, что вині заснете на работе, в офісі або за кермом. ВРАХОВУЮЧИ срок служби якісного матраца (около 10 років), ви платите около 0,50-1,00 грн за день для забезпечення якісного сну. Не так Вже й багато, чи не так?

Місця проживання.
Купити матрац годі й віходячі з дому, через Інтернет, и розрахуватіся за него, коли ВІН буде стояти в передпокої. Терміни доставки варіюються - від 2-5 днів до 2 тіжнів. Плюсів у цьом випадка много. Це значний економія часу - не вимагає втрачають вихідні на поїздкі по магазинах, можна докладно и не поспішаючі вівчіті пропоновані варіанти по картинках и докладного опису, в інтернет-магазинах Величезне вибір и нижчих ціна.
Висновок
Чи не кажіть, что не можете дозволіті Собі новий матрац. Ві не можете его НЕ дозволіті. Це ваше життя, ваш відпочинок, світ в душі и гармонія в тілі. Для людей, что страждають порушеннях сну через скажений темп життя, це важліво удвічі. Здоровий сон - це 1/3 здорового способу життя. Правильно спиш - правильно працюєш. Спіть добро и Залишани здоровими.