Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Вибираємо м'які меблі
17.06.2014
Купуючи новий диван, необхідно заздалегідь вивчити всі особливості та нюанси разнообразий пропозиції на ринку, щоб не потрапити в халепу і не купити виріб, який розвалиться або буде скрипіти вже через пару тижнів.

Кожен диван має свій скелет, так званий каркас. Каркас є головною складовою будь-якої меблевої композиції. Каркаси бувають різними, тобто виготовленими з різних матеріалів: дерева і металу, натурального дерева або в поєднанні з ДСП. Від їх гнучкості та міцності залежить не тільки довговічність меблів, її вага і ваш комфорт. Деякі матеріали схильні деформуватися через час. А це призводить до дискомфорту під час сну.

csofas22_1.jpg


Наприклад, вибираючи для себе меблі, поцікавтеся, з чого виготовлений каркас? Це стосується і крісел, і диванів. У хорошому магазині консультанти нададуть вам повну і вичерпну інформацію про те з чого вона виготовлена. В крайньому випадку, у вас є можливість ознайомитися з документами, що додаються до виробу.

Дерев'яні каркаси виглядають ефектно і солідно, і підходять до будь-якого інтер'єру. До недоліків можна віднести швидку втрату зовнішнього вигляду через подряпини. Найміцнішими і довговічними вважаються хвойні і твердолистяні породи дерева. Ну і ціна у них відповідна.

Каркаси з металу довговічні і надійні, ними можна оформити сучасний інтер'єр, до того ж їх легко ремонтувати. Вартість таких виробів вище, ніж з каркасом дерев'яним.

Чималу роль у виборі м'яких меблів грає наповнювач, яким наповнюють її м'які елементи. Однак з'ясувати, що знаходиться всередині подушок, у нас може не вийти, адже заглянути всередину ніхто не дозволить. Тому слід уважно вивчити в документах, на чому ви збираєтеся спати, або випитати у продавця.

Найкращими і, відповідно, дорогими вважаються натуральні матеріали: пух, перо, ватин і повсть. Але дуже часто меблі набивають якісної або не дуже синтетикою: періотек, холлофайбером або пінополіуретаном. Холлофайбер це синтетичний пух, сучасний матеріал, який не має алергенних властивостей і не вбирає запахів, до того ж легко стирається. Періотек довговічний і міцний, має легку оборотну деформацію. Кращим варіантом вважається комбінований наповнювач різними матеріалами, укладеними шарами.

104-b.jpg


Вибираючи м'які меблі, звичайно ж, слід звертати увагу на оббивку. Зручність дивана дуже важливо, але не менш важливий його зовнішній вигляд - естетичної сприйняття. Колір можна вибрати на свій смак, а ось щодо матеріалу слід розібратися. На сьогоднішній день використовуються для оббивки синтетичні, натуральні і змішані тканини. Кращим вибором вважаються, звичайно ж, тканини натуральні.