Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Выбираем идеальный диван в офис
Вибираємо ідеальний диван в офіс
27.02.2017

Серед багатьох користувачів існує думка, що м'який куточок - це виключно домашні меблі. Дійсно, у неї є дивна властивість - створювати максимальний комфорт. Вітальня відразу набуває закінченого вигляду і стає центральною кімнатою в усьому домі.

Але як це не дивно звучить, м'який куточок купують не тільки для будинку. Для офісу це теж одна з важливих деталей.

Взагалі дизайн офісного приміщення грає важливу роль для подальшого розвитку компанії. Погодьтеся, що викликає мало довіри обшарпана або занадто дешеві меблі. Це головна деталь, яка довершує дизайнерську задумку. Центральної деталлю, крім столів і стільців є офісний диван , який коштує як в приймальні, так і в кабінеті директора.

На відміну від класичних домашніх не кожна модель м'якого куточка підійде для офісу. Це повинна бути одночасно зручна і стильна модель, але без всяких подушок і інших деталей.

Щоб меблі ідеально підійшла в інтер'єр, під час її вибору дотримуйтеся певних критеріїв:

  • матеріал виготовлення;

  • корпус;

  • розмір;

  • наповнювач.

На перший погляд все здається однаковим (як і в традиційних варіантах), але тут свої особливості, про які важливо пам'ятати.

Шукаємо ідеальний варіант для компанії

1. Якщо для домашнього дивана в принципі підійде будь-який матеріал, то в цьому випадку вибирають певну оббивку. У зв'язку з тим, що вона повинна витримувати значні навантаження варто відмовитися від велюру, оксамиту. Ідеальним варіантом вважається шкіряна оббивка, але коштує вона досить дорого. Її цілком можна замінити іншим матеріалом - еко-шкірою. Витримує все ті ж навантаження, має цікавий дизайн, але ціна нижча.

2. За рахунок того, що меблі набувають для тривалого користування, її корпус повинен бути максимально міцним. Прекрасно, коли він буде повністю виготовлений з натурального дерева. Якісна деревина стійка до будь-яких впливів і має досить тривалий термін служби.

Є ще варіанти з металевого каркаса. Він витримує значні навантаження і при цьому не втрачає своїх основних властивостей.

Вибираючи меблі, відмовтеся від моделей з різними механізмами розкладання. Це допоможе уникнути внутрішніх поломок і продовжить термін експлуатації.

3. Розмір - ще одна важлива складова. Визначаючись з габаритами, орієнтуйтеся на квадратні метри кімнати. Не варто купувати занадто громіздку конструкцію в маленький офіс. М'який куточок повинен займати мінімум місця і зовсім не заважати пересуванню співробітників і відвідувачів. Ідеально вибирати модель на два людини. Якщо дозволяє місце, то можна взяти кутовий варіант.

4. Не забудьте поцікавитися наповнювачем. Відразу відмовляйтеся від поролону. Інакше на поверхні швидко з'являться вм'ятини. Найкраще підійде пружинний блок з латексом або пінополіуретаном. Він витримає значні навантаження протягом тривалого періоду часу.

Коли з усіма моментами визначилися, можете звернути увагу і на стилістичне оформлення. Воно повинно повністю підходити під загальне оформлення. Ще раз запам'ятайте, ніяких квітчастих подушок і іншого декору. Все має бути ретельно і лаконічно.

Меблі в офісі - це обличчя всієї компанії. Так що підходите до її вибору досить зважено, щоб потім не було соромно перед партнерами і відвідувачами. Виробники пропонують цілу лінійку, де кожен знайде щось своє. Зробіть свій офіс стильним і презентабельним.