Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Выбираем детские матрасы от 3 лет правильно
Вибираємо дитячі матраци від 3 років правильно
11.06.2018

Облаштування дитячої кімнати завжди займає чимало часу. Крім дизайну, необхідно приділити увагу якості і екологічності того чи іншого предмета інтер'єру. Якщо з шафою, комодом, стільчиками і зоною для гри труднощів не виникає, то спальне місце змушує задуматися.

Традиційно, дитячі матраци від 3 років беруть ті, які йдуть в комплекті з ліжком. Це не завжди правильний підхід, тому що при виборі цього виробу необхідно враховувати безліч чинників.

Вимоги до дитячих матраців Детский матрас Gloria

жорсткість

На перших роках життя фахівці рекомендують доглядати вироби з кокосової койри. Вона забезпечує потрібну жорсткість, і підтримує хребет під час сну. Але для дітей від 3-х років вимоги до комфорту вище. І занадто жорсткий матрац може викликати проблеми зі сном. Рекомендується брати середньої або помірної жорсткості.

Розмір

Купувати матрац і ліжко потрібно разом, щоб виключити різницю в розмірах. При неправильному розмірі підстава може «їздити», що також не сприятиме комфортному сну.

Тип

Пружинні варіанти діляться на два види:

  1. З залежними пружинами. Вони скріплені і в деяких випадках розміщені в спеціальному сталевому каркасі. Завдяки цьому можливість «скочування» уві сні низька.
  2. З незалежним пружинним блоком. Через свою конструкції виключається провисання, і максимально підтримують дитячий хребет під час сну.

Беспружинних набагато більше, що ускладнює часом вибір з-за свого різноманітності. Виділити можна кілька варіантів:

  1. Латексні. Тут слід розглядати два види - натуральний і синтетичний. Екологічний правильно підтримує тіло під час сну. Також вони довговічні. Штучні аналоги значно поступаються за характеристиками натуральним, але вартість їх набагато нижче.
  2. Пінополіуретан - найпопулярніший матеріал, але він не призначений для тривалого використання.
  3. Кокосова койра. Відрізняється підвищеною жорсткістю. І чим більше його висота, тим жорсткіше модель. Ідеально підходить дітям до 3-х років, але не старше.
  4. Холлофайбер - матрац на його основі дуже легкий, добре провітрюється і не пропускає вологу.

Визначившись з цими параметрами, можете сміливо заходити в наш інтернет-магазин Barin і вибирати підходящу модель. Не забудьте при виборі і доглянути наматрацник, він допоможе продовжити життя вашому матрацу і зробить догляд за ним набагато простіше.