Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Все про матраци Сонлайн
23.06.2013

Здоровий, повноцінний сон - це запорука гарного настрою і самопочуття на весь наступний день. І компанія «Сонлайн» знає, які саме матраци потрібні для того щоб ваше тіло забуло про всі денні турботи і накопиченої втоми. Можете не переживати, що матрац не підійде для вашої ліжка - все представлені моделі будуть виготовлені за індивідуальними розмірами, причому в найкоротші терміни (до 10 днів). А купити матрац Сонлайн ви можете різні - як безпружинні, так і традиційні - на пружинах.

Придбати матрац «Солайн» в Києві ви можете на вибір - на основі одного з двох пружинних блоків:

  • Пружинний блок «Бонель» довгий час залишається лідером продажів у всій Європі. Конструктивно він являє собою сукупність біконусних пружин, які скріплені між собою сталевий дротяної спіраллю. Діаметр самої дроту пятивиткових пружин становить 2,2 мм при тому, що крайні витки мають діаметр в 9 см. Такі характеристики забезпечують блоку високу надійність і відчутний ортопедичний ефект;
  • Пружинний блок «Pocket Spring» представляє собою сукупність бочкоподібних пружин. Вони не мають між собою жорсткого з'єднання, а відокремлені один від одного текстильним чохлом-кишенею. Пружинний блок даної конструкції має 320 окремих пружин на площу в 1 кв.м. Подібна конструкція забезпечує більш точне повторення контурів тіла матрацом і, як наслідок, більш відчутне оздоровчий вплив.

Безпружинні системи матраців «Сонлайн» передбачають використання якісних гіпоалергенних наповнювачів - латексу, койри і бавовни. Використання того чи іншого матеріалу в шарі певної товщини для наповнення матраца впливає на такий параметр, як жорсткість матраца. Так що у вас є чудова можливість вибрати пружний або м'який матрац Сонлайн в Києві, в залежності від того, що вам забезпечить більше комфорту.

Матраци «Солайн» не тільки гарантують найвищий комфорт тілу під час сну, але і приємну для вас температуру. Практично кожна модель має специфічний ефект «Зима-Літо». Так, для спекотної пори року ви можете повернути матрац вгору стороною, де під оббивкою розташований шар натуральної бавовни, а в морозну зиму - інший, під якою розташовані 100% вовняні волокна.

Чохли матраців «Сонлайн» виконуються тільки з високосортного жаккарда, що складається на 15% з поліестеру, на 85% - з натуральної бавовни. Саме тому чохол будь-якого матраца цієї марки не електризується і не накопичує вологу.

Купити матрац «Сонлайн» - нескладно. Можна скористатися послугами нашого інтернет магазину і отримати високоякісну продукцію за оптимальними цінами.