Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Вся правда о бескаркасных креслах
Вся правда про безкаркасних кріслах
25.09.2017

Кресло-мяч Смайлик Сучасний меблевий ринок не перестає дивувати своєю різноманітністю і новими моделями. Щорічно на міжнародних виставках представляються цікаві предмети інтер'єру. І серед цього асортименту особливою популярністю користується безкаркасні меблі.

Для багатьох вона здається незвичайною. Як же так, щоб в основі не було каркаса. Це ж непрактично. Та й до того ж куди можна купити бескаркасное крісло . Адже воно ж складно вписується в інтер'єр.

Це далеко не всі аргументи скептиків. Але всі їхні міфи можна легко розвіяти. Просто потрібно більш детально ознайомитися з основною інформацією.

Комфорт і затишок

Відпочивати на таких меблів приємно. А це все пов'язано з тим, що наповнювач підлаштовується під людину і забезпечує йому оптимальну підтримку. Це дозволяє максимально розслабитися.

Сам наповнювач дуже міцний, так що його вистачить надовго. Правда, періодично потрібно буде досипати новий. Але це роблять раз на рік.

Можливість вписати в будь-який інтер'єр

Багатьом здається, що за рахунок такої безформності меблі не може вписатися в жодне оформлення. Але це зовсім не так. Її можна використовувати всюди. Це дозволяє оригінальна форма.

Кресло Flowers Так модель стала незамінною річчю в:

  • кафе;
  • салонах краси;
  • бібліотеках;
  • бізнес-центрах.

Відвідувачі з комфортом можуть розміститися на зручних меблів. До того ж вона не вимагає особливого догляду. А значить і плями видаляються легко.

Такі меблі так сподобалася людям, що вони стали її купувати і для будинку. Для тераси самий підходящий варіант. Та й в дитячу його можна поставити, не боячись, що дитина вдариться об гострий кут. А якщо трохи походити, то можна знайти відмінні варіанти і для вітальні.

Що ж варто враховувати, щоб меблі ідеально вписалася в інтер'єр?

  • для якого приміщення призначається;
  • загальне оформлення;
  • кольорова гама.

А ще пам'ятайте про те, що подібні моделі годяться для просторих кімнат. Це пов'язано з тим, що вони досить масивні. А значить, будуть тільки захаращувати маленький простір.

Що стосується колірної гамми і форми, то тут вашу фантазію ніхто не обмежує. Для дітей виберіть яскраві моделі. А форма може бути різною: мультяшні герої, різні предмети.

Якщо підбираєте меблі в інші кімнати, то намагайтеся брати до уваги загальне оформлення. Предмети повинні гармоніювати між собою.

Ще один невеличкий нюанс - бажано, щоб у крісла була ручка для зручного перенесення. Якщо її немає, то вам доведеться помучитися під час перестановки. Коли будете просто тягнути її по підлозі, то є ймовірність пошкодження оббивки.

Переставайте керуватися стереотипами при виборі м'яких меблів. Погляньте на картинки сучасних інтер'єрів і зробіть щось схоже. Якщо не вистачає фантазії, то зверніться до дизайнерів. Нехай вони складуть проект. А інтернет-магазин Barin допоможе втілити мрії в реальність. Для кожного знайдеться свою пропозицію. Не пропустіть свій шанс оригінально оформити будинок і подарувати близьким комфорт.