Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Все что стоит знать о диванах на угол
Все що варто знати про диванах на кут
03.10.2016

Навіть самий просторий будинок без меблів здається похмурим і незатишним. Варто поставити диван і все значно зміниться. А якщо додати ще інші предмети інтер'єру, то вітальня швидко перетвориться в центральне місце для відпочинку. Угловой диван

До недавнього часу в наших будинках зустрічалися тільки традиційні прямі моделі, розраховані на кілька людей. А такі цікаві дивани кутові придбали свою популярність відносно недавно. Раніше для створення зони відпочинку крім м'якого куточка підбирали і пару крісел.

По суті, м'який куточок на кут - з'єднання стандартного варіанту дивана і крісла. Це відмінна сучасна альтернатива традиційної моделі з оригінальним дизайном.

Існує стереотип, що подібна меблі на кут підходить тільки для великих просторів. Спочатку куточки були дійсно досить габаритним, але зараз дизайнери пропонують і невеликі моделі для маленьких квартир. Існують навіть спеціальні пропозиції на кухню. Вони максимально використовують кутовий простір і при цьому не сильно захаращують територію.

Якими бувають моделі?

Сучасні м'які куточки мають кілька різноманітних форм:

  • буква «Г»;

  • буква «П»;

  • півколо;

  • багатокутник.

Класичними варіантами вважаються перші дві пропозиції. Якщо приміщення вашої вітальні досить велика, то цілком можете вибрати модель буквою «П». Її обидва кута виступають вперед. Це ідеальний варіант для зручного розміщення великої компанії. На підлогу можна кинути додаткові подушки.

Якщо ви хочете підібрати нестандартну модель, то зверніть увагу на півколо або багатокутник. Виглядають вони досить незвично. Пам'ятайте, що їх краще ставити в досить просторих приміщеннях. Так як присунути до стінки їх не вийде за рахунок форми.

Крім прекрасного місця відпочинку всі моделі при необхідності стануть прекрасним додатковим спальним місцем. На них запросто розміститися дві людини.

Як краще поставити?

Якщо з розміщенням стандартного м'якого куточка не виникало ніяких проблем, то з кутовим варіантом є деякі складності. Багато хто цікавиться, як його варто поставити в кімнаті. Це залежить від таких факторів: Угловой диван 2

  • площа кімнати;

  • функціональне призначення.

Для кімнат з невеликим простором всі меблі необхідно розставляти компактно, щоб вона не захаращувала простір, і максимально були задіяні всі кути. Найпростіший варіант - поставити щільно до стінки.

Якщо приміщення досить просторе, то можна розглянути і інші варіанти. Наприклад, поставити м'який куточок посередині кімнати. З його допомогою легко зонувати простір. Тепер немає необхідності робити додаткові перегородки або стіни. Диван може розділити зону відпочинку і обідню зону. Для квартир з нестандартним плануванням - прекрасний варіант.

Намагайтеся розміщувати м'який куточок у світлій частині кімнати. Коли природного освітлення недостатньо, поставте поруч торшер. Якщо грамотно все розпланувати, то диван стане основою інтер'єру, і всі інші деталі підбираються якраз під нього.

З яких частин складається меблі?

У більшості випадків конструкція нагадує з'єднання звичайного дивана і крісла. Хоча є й інші варіанти. Наприклад, поєднання дивана і кушетки або софи. Це досить великі за розмірами варіанти. Вони прекрасні для просторих віталень. Угловой диван 3

Вся конструкція меблів на кут ділиться на два типи:

  • цільна;

  • розбірна.

Цілісна модель - це традиційний варіант. Блоки закріплюються між собою, і поміняти їх абсолютно неможливо. Вони ідеальні для невеликих приміщень. При індивідуальному замовленні ви самі вибираєте сподобалися блоки, які стануть основою, і їх розміщення.

Для тих, хто любить вносити зміни в інтер'єр, варто звернути увагу на розбірні пропозиції. Вся конструкція складається з окремих блоків, які легко змінюють своє положення. Наприклад, для перегляду фільму створюється зручні м'які зона з усіх частин, а для посиденьок галасливій компанії деталі легко розбираються і розставляються окремо. Так легко і просто змінити інтер'єр без використання додаткових предметів.

Не обмежуйте свій простір традиційними лінійними м'якими куточками. Навіть якщо у вас не дуже велика кімната є можливість підібрати меблі на кут. Перетворюйте свою вітальню в стильний і затишний інтер'єр.