Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
В каких стилях оформляют корпусную мебель?
У яких стилях оформляють корпусні меблі?
30.10.2017

Погодьтеся, що будь-який інтер'єр складно уявити без меблів. Він буде виглядати незатишно і порожньо. До того ж виникнуть побутові складності. Адже не буде, куди скласти речі або на що сісти.

Примітивні предмети побуту використовувалися навіть нашими предками, коли ще ті жили в печерах. Зрозуміло, що з часом все вони трансформувалися і дійшли до нас дещо в іншому вигляді: більш зручні і функціональні.

Та й до того ж сучасні корпусні меблі відрізняється від варіантів XIX або XVII століття ще й за стилістикою. Адже дизайн не стоїть на місці, а постійно розвивається, а разом з ним змінюються і стилі. Але є і такі напрямки, які вважаються базовими і користуються популярністю завжди.

Які є основні стилі?

класика

Прикроватная тумба Соломия Цей напрямок просто створено для просторих інтер'єрів. Тут вважається поганим тоном використання дешевих матеріалів. До того ж подібна меблі некрасиво виглядає в маленькій кімнатці.

Як уже зрозуміло, що головними рисами вважаються пишність, натуральні матеріали, різьблення, химерні елементи. Квіткові або міфологічні орнаменти, білі, золотисті, кремові кольору - ось основні елементи прикрас.

бароко

У цих предметах побуту з'єднується комфорт і шик. Химерні форми, різьбові ніжки, дорогі матеріали для обробки - ось з чим асоціації. А ще золоті, сині, зелені, фіолетові тони.

ампір

Цей стиль властивий всім імператорським будівлям. От саме для нього характерні розкіш, монументальність, розмах. Меблі виготовляється з дорогих порід дерева. Декоративні елементи можуть бути з бронзи, порцеляни, позолоти.

модерн

Тут на першому місці стоїть функціональність, а значить ніяких зайвих декоративних елементів. Так, форма може бути зігнутою або асиметричною, але це і додає родзинки.

Що стосується матеріалів, то це доступні породи дерева, ДСП, МДФ, метал. Кольорові рішення: від пастельних до насичених.

мінімалізм

Уже все зрозуміло з самої назви: мінімум речей. В оформленні тільки прямі і строгі лінії. Цей стиль не виставляє вимог до матеріалу. Дерево, ДСП або шпон - все на ваш вибір. У колірній гамі переважають світлі тони.

Еко

Виключно натуральні матеріали і природні відтінки. Головна вимога - збереження фактури. Тут повністю відсутній будь-який декор, щоб не порушити загальну концепцію.

Кожен з цих стилів по-своєму гарний. Ви самі повинні вирішити, що вам ближче до душі. Ну і не забувайте враховувати фінансову сторону. Як вже було вище сказано, не купуйте підробки і занадто дешеві матеріали.

Заплуталися в великому асортименті і не можете вибрати? Консультанти інтернет-магазину Barin допоможуть
розібратися і запропонують оптимальний варіант. З такою допомогою ви не тільки
вирішите побутові проблеми, а й створите унікальний інтер'єр.