Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
В чем разница между корпусной и встроенной мебелью для гостиной?
У чому різниця між корпусних і вбудованими меблями для вітальні?
02.01.2018

Як би ви не любили свою меблі, рано чи пізно її доведеться міняти. Адже за час користування на ній обов'язково знайдуться подряпини, деякі шафки погано відкриваються, а інші були вже відремонтовані по 10 разів. Та й до того ж вона давно втратила свою актуальність. Адже меблевий ринок теж має модні тенденції.

І ось ви таки наважилися на цей крок і навіть почали переглядати різні варіанти, спілкуватися з продавцями. Але на цьому етапі зіткнулися з однією великою проблемою, не знаєте, яка краще вбудована або корпусні меблі для вітальні .

Яка між ними різниця?

вбудований гарнітур

Під нього заздалегідь вибирають місце. Тому для прийняття такого рішення потрібно все ретельно обміркувати. Адже потім ви не зможете пересунути шафу в інший кут, якщо вам цей варіант не сподобається. Так як гарнітур роблять під конкретну стіну. Тут не тільки враховують стандартні параметри (висота стель, поглиблення в ніші, довжина стіни), але і навіть найменші нерівності. Так що виїзд заміряють до вас додому обов'язковий.

переваги:

  • ідеально вписується в кімнату;

  • ніяких щілин, зазорів.

недоліки:

  • неможливо пересунути в інше місце;

  • висока ціна;

  • багато пилу під час монтажу.

Традиційні корпусні моделі Тумба Соната

Так само як і в попередньому випадку радимо заздалегідь продумати розташування всіх елементів. Адже саме від цього залежать їх розміри. Так ви не будете переживати, що шафа заважає відкривати двері або взагалі не поміщається в кут. На відміну від попереднього пункту до вас не будуть приїжджати майстра.

переваги:

  • при бажанні меблі можна пересувати;

  • мінімум часу на установку;

  • ніякої пилу і бруду.

недолік:

  • є ймовірність пошкодити покриття при монтажі;

  • можливі щілини і проміжки в кутах.

Чому ж віддати перевагу?

І ось ви вже вивчили особливості кожного з варіантів, але все ніяк не можете прийняти остаточне рішення. Щоб не помилитися, дайте відповіді на такі питання:

  • чи плануєте ви переїзди;

  • як часто робите перестановку в кімнаті;

  • скільки готові виділити грошей.

Зрозуміло, що для знімних квартир, так само як і для будинку, де господарі люблять часто міняти меблі місцями, вбудована шафа не підійде. Звичайно, ви можете ризикнути розібрати його, а потім зібрати в іншому місці. Але ймовірність, що він туди впишеться, мізерна.

Так що варто подумати про традиційній системі зберігання, яка нічим не поступається по оформленню меблів на замовлення. З нею ви також зможете створити оригінальний інтер'єр.

Облаштовуючи вітальню, приймайте рішення виважено, а не під емоціями. Адже ви ж робите покупку на тривалий період користування. Якщо є така можливість, довірте цю професійним дизайнерам або ж самі, але тільки будьте розсудливими.

Зважилися оновити інтер'єр, купивши нові меблі? Інтернет-магазин Barin стане помічником в цій справі. Величезний каталог здивує навіть найвибагливіших покупців. За рахунок фото зможете уявити, як вподобана модель буде виглядати в кімнаті. Якщо хочете уточнити деталі, запитуйте у консультантів. Зробіть свій будинок не тільки красивим, але і комфортним.