Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Рівень безпеки пінного матраца залежить від його складу. Як вибрати і не нашкодити?
03.12.2013
Всілякі органічні сполуки є складовою повітря. Появі в квартирі нових ЛОС сприяє покупка нових меблів або килима, недавній ремонт з фарбуванням, робота мікрохвильової печі, і навіть матраци та дитячий одяг. І нікуди від цього не дітися, можна тільки контролювати предмети, які нас оточують на наявність небезпечних для здоров'я ЛОС.

matras-penniy_1.jpg

Пінні матраци і летючі органічні сполуки

Купуючи ортопедичний матрац для відновлення здоров'я, можна придбати проблеми, що створюють небезпеку для життя, якщо при покупці не ознайомитися з хімічним складом піни. Безумовно, всі розуміють, що піна - це хімічна сполука, але яких речовин?
Інтернет - магазин «barin.ua» пропонує пінні матраци, з наданням прозорої інформації про склад натуральної латексної піни.
Складається вона, як правило, з таких речовин:
• діїзоцианат дифенил сприяє змішуванню всіх компонентів, проте в водному розчині його полімери екологічно безпечні;
• фенолмеламіновая смола надає пухнастість і м'якість пінним матраців, ортопедичні матраци з антіпролежневим ефектом виконані без неї;
• пружність і довговічність піні додасть парафіновий стирол - бутадієновий полімер, до складу якого входять парафіни натурального походження;
• оскільки клеючі суміші небезпечні для здоров'я, слід вибирати піну, виготовлену на водному розчині речовин, що клеять.

matras-penniy_2.jpg

Переваги пінних матраців з пам'яттю
Унікальна розробка піни для матраців з пам'яттю, представлених в каталогах нашого магазину, заснована на технології формування за допомогою примусового розширення, без використання клею, що підтверджено патентом випускаючої компанії. До складу піни входять витяжки з рослинних речовин, в основному натуральні смоли:
• чайна;
• Жасминова;
• з шишок хмелю,
а також вода з латексом. Завдяки цьому вся продукція також гіпоалергенна і захищена від клопів і пилових кліщів.