Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Советы о том, как хранить постельное белье
Поради про те, як зберігати постільну білизну
18.12.2017

Кожна господиня прагне до порядку в будинку. Ось чому все повинно лежати на своїх місцях. Але іноді цей порядок не так і просто забезпечити, особливо при обмеженій системі зберігання. Адже сюди потрібно скласти всі речі, а ще не забути про постільній білизні.

Саме воно викликає більше клопоту у жінок. Так як в господарстві не один комплект, що складається з декількох елементів. А тут ви ще зважилися купити постільна білизна в Києві на зміну старому. І виникає дилема, а куди все це скласти і зайняти мінімум місця?

Шукаємо ідеальний варіант? Білизна постільна Savanna

Якщо у вас велика шафа, то просто виверніть комплект на виворітну сторону і складіть його в тканинний чохол. В крайньому випадку - поліетиленовий пакет. При кілька обмеженому просторі замініть звичайні пакети на вакуумні.

Як ще скласти ліжко:

  1. Можете комплекти окремо розділити на наволочки, простирадла, підодіяльники. Це підходить для тих, хто любить комбінувати різні варіанти. Хоча можна складати елементи в однаковій послідовності на всіх стопках і тоді завжди вийде один комплект.

  2. Чи не хочете довго шукати потрібний комплект. Складіть його воєдино і перев'яжіть широкої атласною стрічкою. Так вам буде зручно діставати.

  3. З метою економії місця складіть все в наволочку. Так у вас вийдуть однакові стоси, і не виникне праці дістати одну з них.

Де складати?

Найпоширеніший варіант - шафа або комод. Як правило, тут відводять окрему полицю або ящик. Все залежить від місткості. Якщо місце сильно обмежена, то складіть ліжко в вакуумні пакети і покладіть вниз дивана або ліжка.

Коли в шафі внизу є занадто багато вільного простору, то прекрасно підійдуть ящики або коробки, куди поміститься все необхідне. Головне, щоб тут були кришки.

Про що ще не варто забувати?

  1. Слідкуйте за тим, щоб біля шафи не було занадто сиро або сухо. Інакше тут можуть завестися дрібні паразити. Для своєї безпеки покладіть поруч засіб від молі, якщо є шовкова постіль.

  2. Слідкуйте, щоб на тканину не потрапляли прямі сонячні промені. Від цього малюнок вигоряє, і волокна матеріалу стають менш міцними.

  3. Щоб білизна завжди приємно пахло, покладіть мішечки з натуральними травами, хустку, побризкати духами, шматочок мила. Який з цих варіантів вам підійде, вирішуйте самі. Головне, щоб запах був приємним.

Організувати порядок в шафі і красиво скласти речі реально. Головне ретельно підійти до цього питання. Дотримуючись елементарних правил, ви не тільки забезпечите ідеальний порядок, але і продовжите термін служби ліжку.

А якщо захочете купити новий комплект, то зайдіть в інтернет-магазин Barin. Ви будете приємно здивовані якістю та оригінальністю асортименту. З цієї пишноти обов'язково підберете дивовижний варіант. І вже через кілька днів зможете ним скористатися. Подаруйте собі та близьким комфортний відпочинок.