Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Советы, как самостоятельно избавиться от небольших дефектов на мягкой мебели из кожи
Поради, як самостійно позбавитися від невеликих дефектів на м'яких меблів зі шкіри
25.04.2018

Серед усіх варіантів оббивки шкіра вважається презентабельною і красивою. Їй намагаються віддавати перевагу при оформленні офісів і ресторанів. Та й для будинку часто купують шкіряні дивани. Екологічні матеріали мають тривалий термін служби. А ще матеріал прекрасно зберігає свій зовнішній вигляд довгі роки.

Але з часом навіть якісна оббивка починає псуватися. Забруднення, плями і тріщини погіршують її стан. З цього напрошується питання: чи є сенс реставрувати куточок або доведеться витрачатися на нову покупку?

Що ж робити?

Відразу хочеться відзначити, що значні дефекти повинен виправляти виключно майстер з належним досвідом. Якщо ви діятимете самостійно ще більше зіпсують матеріал. У разі занадто великих пошкоджень, немає сенсу витрачатися на ремонт. Нові м'які меблі в Києві обійдеться дешевше і прослужить довше.

А як бути з маленькими подряпинами або забрудненнями? Тут ви впораєтеся самостійно. Просто слід знати деякі хитрощі.

прибираємо плями Пуф Barrel - Интернет-магазин Барин

  • Розлили напій або діти ненавмисно розмалювали поверхню фломастерами? Змочіть ганчірку в спирті і пройдіться по забруднене місця. Пам'ятайте, що занадто агресивні засоби для матеріалу не підходять, тільки зіпсують оббивку.
  • Жирні сліди прибираються за допомогою тальку, який розсипають на кілька годин. Після просто протирають сухою серветкою.
  • Виявили жуйку? Спочатку заморозьте її, а потім акуратно зніміть з поверхні.

Позбавляємося від дрібних пошкоджень

Як би ви не старалися застеляти оббивку покривалом, на поверхні шкіри з'являться подряпини. Їх прибирають за допомогою спеціальних засобів для шкіри. Просто виберіть відповідні і пройдіться по проблемного місця.

У деяких випадках потрібно зробити маленьку латку. Але це довірте фахівцям. Потрібно підібрати такий же відтінок шкіри і акуратно прикріпити шматочок, щоб не було видно слідів ремонту.

Повертаємо минулий блиск

Якщо хочете, щоб оббивка довго радувала своїм бездоганним станом, періодично пройдіться по ній спеціальними засобами. Вони надають їй блиск і запобігають появі тріщин. Їх знайдете в будь-якому магазині.

Слідкуйте тільки за тим, щоб речовини підходили для натуральної шкіри і не містили в своєму складі агресивних речовин.

Хоч як би розвивалися меблеві тенденції, шкіряні меблі ніколи не покине лідерських позицій. Гарний і довговічний матеріал користується попитом у покупців. А ще він легко вписується в будь-який інтер'єр.

За допомогою інтернет-магазину Barin ви підберете найкрасивіший м'який куточок. А ще консультанти підкажуть, як за ним доглядати. Тут ви ж зможете придбати і інші деталі інтер'єру. Облаштовувати свій будинок зі смаком.