Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Скорочення матраци: в чому привабливість для клієнта.
29.05.2014
Незважаючи на те, що скорочення матраци стали відомі нашим покупцям зовсім недавно, вони все більше користуються популярністю і, відповідно, підвищеним попитом. І справа зовсім не в тому, що вони незвичайно виглядають або відрізняються нестандартною шириною: вони наділені тими ж перевагами, що і звичайні матраци, але при цьому можуть легко і без проблем транспортуватися.

opolzen-v-brazilii-13-8.jpg

Скручування таких матраців виробляється за спеціальною технологією, за допомогою спеціалізованого обладнання, яке робить матрац в 10 разів менше - тонше. Цей дозволяє упаковувати матрац в герметичну рулонну упаковку. Чому ж матраци в скрутці стали настільки популярні? Щоб отримати відповідь на це питання має сенс розібратися в перевагах і характеристиках цих матраців.


По-перше, сьогодні споживача приваблює компактність скручених таким чином матраців. При покупці звичайного матраца, багатьом покупцям доводиться чекати кілька днів його доставки.


Більшість торгових підприємств з метою економії витрат на складські приміщення, роблять закупівлю матраців тільки під замовлення. Купуючи скручений матрац, доставку чекати не треба, так як вони мають невеликі габарити і завжди є в наявності.


По-друге, величезну роль відіграє зручність транспортування скручених матраців. Їх легко перевозити, вони прекрасно поміщаються в легкових автомобілях - в салоні або в багажнику, наприклад. Крім того вони оптимально підходять для знімних квартир, дач і поїздок на відпочинок. З таким матрацом можна не переживати про хворій спині і подорожі на природу, адже досить його придбання для того, щоб підтримувати тонус хребта в нормі.

images.jpg

Доступна вартість - також важливий фактор. Основним матеріалом для виготовлення скручених матраців є пінополіуретан. Цей наповнювач штучного походження, а значить, виріб виходить дешевше, ніж з натуральних матеріалів. При цьому пінополіуретан довговічний, практичний і екологічний.


Що стосується зон жорсткості, то скорочення матраци мають кілька таких зон, які потрібні для ортопедичної підтримки хребта. І чим більше таких зон, тим комфортніше матрац. Помилковою є думка про те, що

Ще один важливий привабливий фактор популярності скрученого матраца - це його міцність. Такі матраци здатні витримувати великі навантаження і оптимально підходять і для дорослих і для дітей.

skrutka_flex_600_b.gif