Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Разбираемся в разнообразии спальных мест для одного человека
Розбираємося в розмаїтті спальних місць для однієї людини
15.11.2016

Кожна людина, облаштовуючи спальню, мріє про просторому і зручному спальному місці. Але не завжди наші мрії збігаються з реальністю. Для пари природно необхідно підбирати широкий варіант, а ось одній людині цілком підійдуть і менш просторі.

Не всі кімнати можуть похвалитися зайвим простором. Тому велике ліжко займе практично всю площу, а ще кудись необхідно впихнути інші меблі. У таких випадках ліжка односпальні або на крайній варіант полуторні (для любителів простору) стануть відмінним рішенням складної ситуації.

Для повноцінного і комфортного відпочинку вони ідеально підходять. Так, на них немає такої можливості покрутився з боку на бік, але сон від цього абсолютно не погіршується.

У багатьох існує стереотип, що односпальне спальне місце - прямокутний дерев'яний каркас. Більшість моделей дійсно виготовляються подібним чином. Сучасні виробники пішли далі і пропонують користувачам досить оригінальні моделі. Круглі, овальні - далеко не межа фантазії.

Який матеріал найкраще?

Односпальная кровать Дарина

Що стосується матеріалу, то тут теж пропонується велика різноманітність:

  • дерево;

  • ДСП;

  • пластик;

  • метал.

Зрозуміло, що з цього списку дерев'яні моделі вважаються найпопулярнішими. Вони екологічні і абсолютно безпечні для здоров'я. А термін служби досить довгий. У зв'язку з цим стоять спальні місця досить дорого. Остаточна ціна залежить від деревини.

Більш дешевим варіантом вважається ДСП. Тривалий термін служби і акуратний зовнішній вигляд роблять подібні моделі не менш популярними. Правда, такі варіанти можуть мати один недолік - неприємний запах вироби відразу після покупки.

Пластикові елементи вибирають, ті, хто хоче особливо виділитися. Вони ідеально підходять для приміщень, оформлених в сучасному стилі.

Ще одним безпечним матеріалом вважають метал. Металеві моделі зустрічаються не так часто. Їх поділяють на два основних типи:

  • зварна;

  • ковані.

Серед цих примірників особливо виділяються ковані вироби. Вони є унікальними так як другого схожого варіанту знайти неможливо. Всі моделі виготовляються вручну.

Який конструкції віддати перевагу?

Односпальная кровать Марко Як вже було сказано, виробники пропонують різні моделі односпальних місць. Найпопулярнішими вважаються:

  • корпусні;

  • дивани-ліжка;

  • моделі, що відкидаються від стіни.

Корпусні модель - традиційний варіант. Вона являє собою цільну конструкцію. У зв'язку з цим рухати модель досить складно, тому варто заздалегідь визначитися з місцем установки. При цьому повинно залишатися вільне місце для проходу.

Дивани-ліжка популярні серед власників невеликих просторів. Днем конструкція збирається і перетворюється в невелике місце для відпочинку, а на ніч перетворюється в повноцінне спальне зону. Найчастіше такі конструкції ставлять у вітальні або дитячих кімнатах.

Для крихітних приміщень, де кожен квадратний метр на рахунку існую моделі, відкидаються від стіни. Днем основа повністю піднімається і за зовнішнім виглядом нагадує шафу. Деякі моделі обладнані навіть поличками, куди є можливість розкласти речі.

При необхідності конструкція легко опускається і утворюється спальне місце. Полки прикріплені таким чином, що навіть під час опускання речі нікуди не впадуть.

Різноманітність моделей ліжок на одну людину просто вражає. Вибрати є чого. Найголовніше, щоб виріб ідеально вписувалося в приміщення і стилістичне оформлення. Якщо сумніваєтеся в правильності рішення, то порадьтеся з фахівцями.

Односпальная кровать