Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Пуфик-мешок: сидение, которое подстраивается под вас
Пуф-мішок: сидіння, яке підлаштовується під вас
29.08.2018

Бінбег, крісло-мішок, крісло-пуф - все це різні назви популярного бескаркасного сидіння. Це безформне крісло нагадує велику подушку, на яку так і хочеться стрибнути з розбігу. Особливо його люблять діти, адже дизайнери створюють бінбегі в формі різних мультяшних і казкових персонажів. Дорослі теж не проти розслабитися на цьому чудо-мішку і для них також придумали цікаві моделі.

З чого роблять мішок-пуф і як за ним доглядати

Чим тільки не наповнюють крісла-мішки: квасоля, гречане лушпиння, папір. Але на виробництвах переважно використовують пінополістерол. Це м'який і легкий матеріал, який не містить речовин, що живлять мікроорганізми. Тому можна не турбуватися щодо клопів, цвілі і грибка.

У бінбегов зазвичай два чохла: Пуфики

  • внутрішній (для наповнювача);
  • зовнішній (декоративний).

Перший чохол роблять з ковзної однотонної тканини, щоб наповнювач легко переміщався всередині, а малюнок не просвічувався. Для іншого навпаки вибирають щільну нековзну тканину (гобелен, велюр, льон, флок), яка довго не зношується і добре тримає форму.

Догляд за кріслом-мішком не вимагає багато часу і сил. Верхній чохол легко знімається і його можна випрати. Також для чищення застосовують пилосос і вологу губку.

Зшити бінбег можна самостійно, але це вийде дорожче, ніж просто купити, адже масові виробники закуповують матеріал оптом.

Де поставити крісло-мішок

У цього незвичайного крісла є одна незвичайна властивість: воно добре вписується в будь-який інтер'єр. Безкаркасний пуф відмінно виглядає у вітальні, дитячій, на терасі. Такі крісла можна побачити в сучасних офісах, де облаштовані зони відпочинку для працівників. Погодьтеся, що таке сидіння в тандемі з іграшкою-антистрес безумовно підвищать працездатність.

Де б ви не поставили крісло-мішок, воно буде вашим особистим «острівцем для релаксу».

Купити недорогу м'які меблі можна в інтернет-магазині Barin House. У нас є безкаркасні крісла, пуфи, дивани і навіть ліжка.

Чому вигідно купувати у нас?

  • Гарантія від виробника.
  • Можливість обміну і повернення товару.
  • Кредит до 24 місяців.
  • Послуга складання і монтажу меблів.

Подивіться в каталозі опис і фото товарів. Впевнені, наші м'які пуфи подарують вам комфорт і радісний настрій.