Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Прикроватные тумбочки из дерева для завершения интерьерного ансамбля
Приліжкові тумбочки з дерева для завершення інтер'єрного ансамблю
29.10.2018

Ми часто не звертаємо уваги на дрібниці, а саме вони створюють комфорт, доповнюють основні елементи. Наприклад, для завершення дизайнерської задумки в інтер'єрі може не вистачати всього одного пуфа, тумби або навіть вазона. Прикроватная тумба Т-2.jpg

Сьогодні дізнаєтеся, чому приліжкові тумбочки з дерева просто необхідні для вашої спальні.

Функціональність - перш за все

Це не просто декоративний елемент, а ваш «вірний помічник». Нічник, книга, яку читаєте перед сном, наручний годинник, телефон, окуляри, стакан води - все це неминуче буде стояти на підлозі біля ліжка, якщо у вас немає тумбочки біля ліжка. Поставивши предмети на неї, ви вже не зачепите щось ногою спросоння.

А всередині поміститься ще багато маленьких предметів, які дуже «люблять» губитися. Також можете слажівать туди піжаму.

Натуральне дерево - міцний і красивий матеріал

Тумбочки з дерева сьогодні цінуються також високо, як і 100 років тому. У чому ж секрет їх популярності? Справа в тому, що дерево - екологічний матеріал, який добре піддається обробці. У різних порід дерев унікальні кольору. Дошки можна навіть не фарбувати, а просто покрити лаком.

Дерев'яні вироби прослужать вам не один рік. Неймовірної цінністю на ринку має відреставрована дерев'яна меблі минулих століть, який належав відомим особистостям. Прикроватная тумба с 1 ящиком WENECJA 05.jpg

Як вибрати тумбочки

Перш за все, вимірюйте, скільки простору у вас є між краєм ліжка і початком стіни. Не потрібно замовляти тумбочку «впритул», тобто занадто широку. Залиште пару сантиметрів, щоб можна було без перешкод застелити ковдру і не подряпати стіну. Оптимальна висота - на рівні ліжка. Довжина - яка вам буде завгодно, головне, щоб не заважала.

Коли з розмірами розібралися, переходите до кольору. Як ми вже згадували вище, можна вибрати незабарвлені моделі, де видно натуральний забарвлення дерева. Але, якщо того вимагає дизайн, колір може бути не натуральним, яскравим. Для дитячих спалень дуже часто набувають приліжкові тумбочки з різними малюнками.

Конструкція вироби теж має значення. Є тумбочки закритого і відкритого типу. У першому випадку присутній дверцята, яка приховує полички. Також можна підібрати модель з висувними ящиками.

У дизайні можуть бути присутніми ніжки, коліщата, або ж тумбочка буде підвісний. До речі, це дуже цікавий варіант, що дозволяє заощадити простір.

При виборі тумбочки біля ліжка через інтернет-магазин Barin House важливо врахувати стиль, в якому виконана кімната. Продумайте наперед, як буде поєднуватися всі меблі.

Вдалих вам покупок!