Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Постельное белье из бязи: годится ли оно для длительного использования?
Постільна білизна з бязі: чи годиться воно для тривалого використання?
12.04.2018

При облаштуванні спальної кімнати необхідно звертати увагу на кожну деталь. Тут вам повинно бути максимально комфортно і затишно. Тому вибір меблевого гарнітура забирає стільки часу. Потім ще підбирається набір з подушок і ковдр.

Думаєте, що на цьому ваші сумніви і покупки закінчилися? А як же постільна білизна. Ви ж не збираєтеся спати просто на матраці. Ви переглянули безліч варіантів і вже замовили постільна білизна Arya різних комплектів . Тепер залишається лише насолоджуватися комфортом і затишком.

Але щоб зберегти первинну красу ліжку і не викидати її через 2 місяці після використання, варто знати про всі особливості бязі і як доглядати за цим матеріалом.

Що це за тканина? Белье постельное Natura - Барин

Цей матеріал з товстої бавовняної нитки частого плетіння. Виходить тканину, яка трохи жорсткіше ситцю. Деякі вважають, що з подібного матеріалу виходять звичайні комплекти і нічого цікавого. Це помилкова думка, на ринку можна знайти парадні набори.

Вибираючи постільна білизна, користувачі в першу чергу дивляться на екологічність. Бязь відповідає цьому критерію. Але це не єдина характеристика, якою може похвалитися матеріал:

  • довговічність;
  • гігієнічність;
  • збереження малюнка.

Купуючи подібний комплект, будете впевнені, що через 2-3 прання він не втратить зовнішній вигляд. Він витримує величезна кількість прань.

У плані гігієнічності також годиться. Його можна вибирати дітям і дорослим. До того ж матеріал не вибагливий у догляді і легко видаляються різні плями.

Ще одна важлива особливість - збереження малюнка. Картинка навіть після тривалого використання не втратить яскраві фарби.

Як доглядати за постіллю?

Хоч і матеріал володіє такими позитивними якостями, без належного догляду він не зможе довго прослужити. Якщо не хочете знову витрачатися на комплект, запам'ятайте елементарні правила догляду:

  • Не змішуйте натуральні і синтетичні тканини під час прання. Якщо проігнорувати загальне правило, полотно з натуральних матеріалів втратить свою м'якість.
  • Для прання виставляйте температуру в 45-50 градусів. Це оптимальний показник. Якщо це білі речі, і вони сильно забруднені, можете виставити температуру до 95 градусів.
  • Чи збираєтеся гладити? Робіть це зі злегка вологими речами, інакше потім буде складно розгладити м'яті простирадла або наволочки.
  • Сушіть білизну в вертикальному положенні і добре розправленими. Якщо залишаться складки, їх потім складно розгладити. Ще один важливий момент: стежте, щоб на тканину не потрапляли прямі сонячні промені.
  • Вибирайте порошок, в якому міститься мінімальна кількість відбілюючих засобів.

Додаткові відомості знайдете на етикетці. Виробники вказують докладну інформацію для користувачів.

В облаштуванні спальні не буває дрібниць. Ви ж не хочете потім мучитися і відчувати дискомфорт під час сну? Так що виділіть зайвий час на деталі.

З інтернет-магазином Barin нічого не забудете. Трохи вільного часу і хороші сновидіння вашій родині забезпечені.