Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Перевозим и храним ортопедические матрасы по всем правилам
Перевозимо і зберігаємо ортопедичні матраци за всіма правилами
04.09.2017

Складно собі уявити людину, яка б не хотіла після важкого робочого дня прийти додому і відпочити. Адже хочеться ж розслабитися і набратися нових сил. А ще ви забезпечуєте своєму хребту правильну анатомічну підтримку.

Це важливо не тільки людям, страждаючим захворюваннями опорно-рухового апарату. Для абсолютно здорової людини ортопедичні матраци теж потрібна річ в побуті.

Зрозуміло, що такі речі коштують дорого. Адже ви ж не замовте найдешевшу модель, щоб потім через рік знову бігти в магазин. Та й виспатися на ній нормально неможливо. Все одно буде присутній дискомфорт.

Ясно, що ніхто своїм здоров'ям жертвувати не хоче і вибирає тільки найкраще. І тут виникає цілком логічне запитання: а як зберігати основу, щоб вона служила якомога довше.

Яких правил необхідно дотримуватися?

Як тільки ви збираєтеся транспортувати виріб з магазину, ви тут же повинні враховувати певні правила. Якщо ви замовляєте в інтернет-магазині, то про доставку не потрібно турбуватися. Вам привезуть товар у вказане місце.

Перевезення матраців

Коли все зважилися на самостійну транспортування, то запам'ятайте такі моменти:

  • перевозите в упаковці;
  • основу не можна скручувати або згинати (якщо звичайно це не передбачено виробником);
  • перевезення тільки в горизонтальному положенні;
  • заборонено його транспортувати на даху машини.

зберігання будинку

По приїзду додому зніміть заводську упаковку і надіньте спеціальні чохли або наматрацники. Звичайно, можна обійтися і без них, але тоді поверхня не захищена від вологи і плям. У таких випадках ви будете змушені постійно звертатися в хімчистку, а зайві витрати ні до чого

Поради зі зберігання:

  • наявність наматрасника або чохла;
  • періодично перевертати виріб.

Які особливості?

  1. З першим пунктом все зрозуміло. Вам буде набагато легше зняти чохол і випрати його. При необхідності його без проблем можна замінити на новий.
  2. В ході користування в деяких місцях на поверхні будуть утворюватися вм'ятини. Щоб цього не відбувалося, періодично перевертати її. Як часто це робити залежить від типу основи:

  • класичні моделі міняйте сторонами раз на три місяці;
  • варіанти з літньою і зимовою стороною - раз на півроку;
  • не забувайте міняти низ і голову, якщо звичайно в цих зонах однакова ступінь жорсткості.

Невеликий рада - моменти з приводу транспортування і подальшого зберігання уточнюйте на стадії оформлення покупки у продавців. Чим більше ви дізнаєтеся інформації, тим краще. Так будете впевнені, що ортопедична основа вам прослужить не один рік.

Хочете вигідно купити ортопедичні матраци в Україні?

В інтернет-магазині Barin зібраний один з найбільших каталогів. Тут ви знайдете все для комфортного сну. Скориставшись каталогом і прочитавши необхідну інформацію, за лічені хвилини виберете товар. Якщо захочете уточнити додаткові дані, консультанти на зв'язку. Подаруйте рідним і близьким хороший відпочинок.