Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Ортопедичний матрац - ваш якісний сон
26.05.2013

Сучасні люди настільки звикли до того, що навколо них кипить і вирує життя, що єдиною можливістю якісно відпочити є їх власна ліжко. Однак і в ліжку можуть виникнути проблеми зі сном, особливо якщо неправильно підібраний матрац і подушки, в такому випадку сон перетворюється на тортури, а відпочинок - в кошмар. Для того, щоб перестати страждати і нервувати, слід подбати про те, щоб ваша постіль була максимально комфортною і дарувала бажаний відпочинок в моральному і фізіологічному плані.

Якщо ви всерйоз задумалися про це, значить, ви вже вирішили, що для того, щоб солодко і якісно спати, необхідно вибрати і купити ортопедичні матраци . Саме такі матраци повернуть бадьорість духу і спокійний сон, але тільки в тому випадку, якщо ви виберете правильно ступінь жорсткості матраца, продумає, які функції він також повинен виконувати і якими властивостями повинен володіти. І для того, щоб ви не заплуталися в великому виборі подібних матраців, пропонуємо вам ознайомитися з найбільш популярними видами матраців.

Отже, ортопедичні матраци можуть бути пружинними і безпружинні, а ті в свою чергу діляться на:

ortopedmatras.jpg • Безпружинні

- латексні;

- вакуумні з штучного латексу;

- кокосові;

- комбіновані.



• Пружинні

- на незалежних пружинах;

- на залежних пружинах.

Завдяки широкому вибору матраців, ви можете вибрати ортопедичні матраци за своїм смаком та уподобаннями, особливо, якщо для їх вибору у вас є припис лікаря. Що стосується безпружинних матраців, то якщо вам необхідно придбати пружно-м'який матрац або жорсткий матрац, то саме вони є найбільш підходящим варіантом. Вони можуть бути виготовлені з одного виду матеріалу, або скомбіновані з декількох шарів різних матеріалів, які відрізняються рівнем жорсткості і властивостями.

Пружинні ортопедичні матраци пропонуються на залежних і незалежних пружинах. Що стосується залежних пружин, то всі вони в матраці жорстко з'єднані і при продавлюванні однієї пружини, автоматично продавлюються і сусідні, таким чином, знижується ортопедичний ефект, але після звичайних матраців, без вишукувань - такий матрац є справжньою знахідкою, тим більше по такій ціні. Що стосується незалежних пружин, то кожна з пружин виконує свою функцію. Відповідно, матрац підлаштовується під тіло сплячого, надаючи можливість хребту максимально розслабитися в правильному положенні.

При наявності проблем з хребтом, вам все ж слід заздалегідь порадитися з лікарем і лише потім вибирати ортопедичний матрац для своєї ліжка. Солодких снів!

Щоб вибрати матрац, перейдіть за цим посиланням