Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Ортопедичний матрац для дитини
03.08.2015

Ми з дитинства чуємо від дорослих, що діти ростуть уві сні, що сон - найкращі ліки. Але навряд чи ви хоч раз замислювалися, чому з'явилися такі твердження? Сон дійсно важлива складова життєвого циклу людини, а від того, наскільки він буде здоровим, залежить і тривалість його життя.

Особливості дитячого організму

Правильне положення під час сну, ефективний відпочинок особливо важливі для дітей першого року життя. Адже хребет новонародженого ще не має м'язового корсету, і сам по собі ще дуже крихкий. Саме тому так важливо правильно придбати перший в його житті матрац.

Який матрац купити?

Краще відразу ж придбати ортопедичний матрац для дитини, він допоможе дитячому хребту прийняти правильне положення, а дитині розслабитися і заснути. Відразу слід обмовитися, що для новонароджених лікарі настійно рекомендують купувати максимально жорсткі матраци. І тільки лише, коли дитина підросте, його спина зміцніє, і він почне впевнено ходити - можна задуматися про придбання матраца меншій мірі жорсткості. Найбільш добре в якості дитячих матраців себе зарекомендували кокосові. І не тільки тому, що спресована кокосова койра додає матрацу необхідну жорсткість, а й тому, що цей натуральний матеріал здатний забезпечити хороший повітрообмін і не викликає алергічних реакцій.

Як вибирати дитячі матраци

Дітям старшого віку вже можна купувати ортопедичний матрац для дитини з незалежними пружинними блоками або іншими видами наповнювачів. Підбирати жорсткість і внутрішню структуру матраца слід уже, спираючись на вагові характеристики. Вибираючи тип наповнювача, прагнете до того, щоб він забезпечував хороший повітрообмін (ця характеристика для людей будь-якого віку) - це допоможе вам уникнути вогкості матраца і, відповідно, появи шкідливих організмів і мікробів.

Правильна постава формується з дитинства

Про це слід пам'ятати завжди. Тому, якщо ви вирішили придбати ортопедичний матрац для дитини, постарайтеся максимально дотриматися всіх правил і врахувати всі критерії вибору якісного і корисного матраца.