Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Обеспечиваем себе комфортный отдых с креслом-кроватью
Забезпечуємо собі комфортний відпочинок з кріслом-ліжком
19.09.2016

Кожен з нас мріє про просторих квадратних метрах, де є можливість створити унікальний і неповторний інтер'єр. Але не завжди наші мрії стають реальністю. Доводиться задовольнятися стандартним плануванням.

Досить часто перед користувачами стає питання, як грамотно розмістити меблі, щоб ще і місце залишилося. Ніхто ж не хоче спати на підлозі. Та й перспектива постійно спотикатися об що-небудь теж не радує. Виходом з цієї досить складної ситуації може стати крісло-ліжко .

Раніше практично в кожній радянській квартирі зустрічалася такі меблі. У складеному вигляді вона як звичайне крісло, а на ніч перетворювалася в повноцінне ліжко. Звичайно її дизайн був досить стандартним. Та й якість наповнювача бажала кращого. Кресло-кровать

Сучасні моделі виконують такі ж функції, тільки вид мають більш цікавий, які дозволяють підібрати стильні варіанти під будь-який інтер'єр. Природно, що наповнювач, та й сам корпус кращої якості.

Меблевий ринок покупцям пропонує широкий асортимент. Він настільки величезний, що вибрати одну модель досить складно. Щоб полегшити собі життя, варто дотримуватися певних правил під час покупки:

  • для якої кімнати призначається;

  • площа простору;

  • як часто планується розкладатися.

Вибираємо за всіма правилами

Найчастіше подібні спальні місця купуються для дитячих кімнат або для віталень. Для дитини або для ваших гостей воно стане повноцінною ліжком. Ще такий вид меблів ідеальний для дач, де простір досить обмежене.

Від обраної кімнати залежить і зовнішній вигляд меблів. Зрозуміло, що для дитини варто вибрати барвисті і яскраві варіанти. Якщо модель буде розміщуватися в вітальні, то вибирайте оббивку схожу із загальним гарнітуром. Всі предмети повинні гармоніювати між собою і створювати загальний ансамбль.

Вибираючи моделі, запам'ятайте просте правило, відтінок не повинен бути схожим на колір стін. Це абсолютно негарно. Тому відтінок світліше або темніше від загального оформлення інтер'єру.

Відразу ж зверніть увагу і на обраний матеріал для оббивки. Він повинен бути досить практичним, щоб після тривалого користування не втратила свій зовнішній вигляд. Намагайтеся вибирати такі варіанти, які абсолютно невибагливі в догляді. Але не віддавайте перевагу синтетиці, так від цього матеріалу може виникнути алергія.

Коли з самої кімнатою визначилися, виміряйте її площа. Адже після покупки багато хто стикається з проблемою, що меблі просто не підходить за розмірами в кімнату. Тому напередодні ще раз все виміряйте. Обрана модель повинна досить легко проходити через дверний проріз і добре вписуватися в саму кімнату.

Уважно розглядаємо меблі

Ще одним важливим пунктом вважається, як часто ви будете розкладати крісло для сну. Від цього залежать такі характеристики: Кресло-кровать 2

  • механізм розкладання;

  • каркас;

  • наповнювач.

У більшості випадків пропонують викатні або розкладні моделі. Обидва ці механізму годяться для щоденного розкладання. Труднощів у користуванні ніяких не виникає. З ним впоратися може навіть дитина. Якщо крім спального місця, вам потрібен ще й ящик для зберігання білизни, то звертайте увагу на викатні моделі.

Далі уважно огляньте каркас. Якщо ви плануєте спати на кріслі щодня, то воно повинне витримувати всі навантаження тривалий період часу. Ідеальним варіантом вважається каркас з дерева або метала. Це найнадійніші матеріали.

Не забудьте також і про наповнювачі. Саме від нього залежить якість і комфорт відпочинку. Для тривалого використання вибирайте варіанти з ортопедичним підставою, особливо це стосується дитячих моделей. Термін служби подібних наповнювачів досить високий. Та й вони прекрасно підтримують хребет у правильному положенні. При бажанні можете звернути увагу на більш дешеві моделі з пінополіуретану. Вони підійдуть для гостьових кімнат і для дач, де використання не таке часте.

З огляду на всі перераховані вище поради, ви можете підібрати невелике за розмірами комфортне спальне місце-трансформер. Якщо ви приділите достатньо часу вибору, то комфортний відпочинок вашої сім'ї забезпечений.