Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Не знаете, куда сложить все вещи – поставьте шкаф-купе в комнату
Не знаєте, куди скласти всі речі - поставте шафа-купе в кімнату
19.10.2018

Речі люблять порядок - це факт. Якщо навколо вас твориться повний хаос, то і в житті все йде не за планом. І ось уже в який раз ви намагаєтеся навести порядок, але буквально через кілька днів все знову валяється, де потрапило.

Не поспішайте засмучуватися, можливо, вам просто потрібно підібрати шафа-купе в кімнату і це вирішить проблему. Цей нехитрий «чудо-предмет» допоможе вам оптимально організувати простір, і вірно буде зберігати в собі ваші «скелети».

Види і конструкція

Шафи з розсувними дверима назвали за аналогією з купейними вагонами потягів. Вони швидко завоювали популярність у всьому світі, оскільки економлять простір в приміщенні і зручні у використанні. Є два види цих меблів: вбудована і корпусні. Трехдверный шкаф-купе Флеш.jpg

  • Вбудована шафа-купе

Конструкція неймовірно проста: до стелі, підлоги та стін кріпляться планки, на які вставляють розсувні панелі на коліщатках. Всередині можна зробити все на свій розсуд: полички, шафки, підставки, пряма або кільцева планка для вішалок. Якщо не хочете нічого кріпити до стелі, можна зробити верхню кришку. Відсутність задньої панелі дозволяє по максимуму використовувати цінні сантиметри приміщення. Саме тому вбудована шафа-купе - кращий варіант для квартир.

  • Корпусний шафа-купе

Перемістити вбудована шафа можливо, але для цього знадобиться багато часу і спеціальні інструменти. Якщо ви людина спонтанний і любите переставляти меблі або, може, вам заманеться переїхати в інше місто, подбайте собі корпусний шафа-купе.

форма вироби

Принадність купейних шаф в тому, що їх можна зробити кутовими, Г-подібними, трапецієподібними. Словом, що душа забажає і як простір дозволяє. З такими меблями маленький коридор - не проблема.

Дизайн дверних панелей

З функціоналом розібралися, але зовнішній вигляд виробу заслуговує на окрему увагу. На розсувних панелях можна створити абстрактний малюнок, «пограти» з формою і розміщенням дзеркал, створюючи неймовірні композиції. Найчастіше люди вибирають саме дзеркальні вставки, оскільки вони візуально розширюють простір.

На що звертати увагу при покупці

Матеріал вироби повинен бути високої якості, фурнітура - надійно прикріплена. Окрему увагу розсувний системі. Ролики зі сталі забезпечать зносостійкість. Рейки закритого типу більш надійна, туди не западає сміття, і коліщатка НЕ вискакують. Але коштують такі шафи відповідно дорожче.

Приємним доповненням може стати діодний або неонове підсвічування на шафі. З таким «бонусом» навіть каганець не потрібен.

Приємних вам покупок разом з інтернет-магазином Barin House!