Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
На что обращать внимание, выбирая матрасы на диван?
На що звертати увагу, вибираючи матраци на диван?
28.08.2017

Хоч як би було облаштовано будинок або квартира і яке б фінансовий стан не було б у власників, неможливо собі уявити житло без затишного диванчика у вітальні.

Це ж місце збору всієї сім'ї вечорами. Та й тут же люблять сидіти гості. Крім цього воно ще грає роль додаткового спального місця. Адже вашим родичам, які приїхали в гості, потрібно десь спати. А в деяких випадках м'який куточок - основне місце для сну. Так як не кожен може похвалитися просторій квартирою.

Ясно, що гарнітури купують не на один рік користування. Користувачі розраховують хоча б на 7-10 років. Природно за цей час на поверхні утворюються вм'ятини, змінюється жорсткість. Від цього відпочинок тільки погіршується. Ідеальне рішення в такій ситуації - повна заміна меблів. Не варто заздалегідь турбуватися від почутої фрази. У вас ще є можливість врятувати гарнітур, просто купивши матрац на диван .

У чому особливість матраців на дивани?

Як вже зрозуміло з самої назви, ця основа призначається для комфортного відпочинку. Правда, за своїми характеристиками трохи поступається класичним. І в першу чергу це стосується висоти. Максимальний показник до 10 см.

Головне завдання - приховування недоліків спального місця. Крім цього присутній ортопедичний ефект.

Що ж вибрати оптимальний матрац на диван?

На сучасному ринку представлена величезна кількість різноманітних варіантів. Є як для ліжок, так і для диванів. Природно, що вони деякими характеристиками відрізняються.

Багато користувачів звертають увагу на розміри і матеріали виготовлення. Це дуже важливі пункти. Перед покупкою ретельно поміряти підставу диванчика. Якщо у вас вийшли нестандартні розміри, то шукайте моделі на замовлення.

Не забудьте поцікавитися і наповнювачем. Бажано вибрати натуральні матеріали.

Крім цього важливо уточнити і такі моменти:

  • можливість скручувати основу;
  • наявність надійних фіксаторів.

Класичні матраци згинати, а тим більше скручувати категорично заборонено. Це ж стосується і деяких тонких моделей. Тому поцікавтеся перед покупкою такими особливостями. Адже у вас же диван не буде постійно перебувати в розкладеному стані. Вам доведеться його прибирати.

Так як матрацик буде лягати поверх м'якій поверхні, то у нього повинні бути надійні фіксатори. І як би ви не підбирали виріб за розмірами, воно все одно може їздити. За допомогою фіксаторів добре закріпіть. Якщо потрібно буде зняти, то з цим впорається навіть дитина.

Погіршення стану м'яких меблів - це ще не привід впадати в паніку. Її термін служби можна продовжити. Досить тільки зайти в інтернет-магазин Barin. У відповідному каталозі знайдете цікавлять товари. А якщо зважитеся на заміну куточка, то для вас пропонується величезний асортимент. Потурбуйтеся про комфортний відпочинок на довгі роки.