Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Матраци марки «Evolution»
12.07.2013

Якщо хороший сон для вас не на останньому місці, то ви напевно зверніть увагу на матраци від торгової марки «Evolution». Це - найвищий ортопедичний ефект і сучасність конструкції, яка забезпечена власним виробництвом всіх найбільш популярних пружинних блоків, в тому числі Pocket Spring. Купити Evolution для своїх клієнтів.

Матраци марки «Evolution» виготовляються не тільки на базі традиційних, широко зарекомендували і розрекламованих пружинних блоків, а й із застосуванням інноваційних багаторівневих систем, а саме блоків Anatomic Multi Zone 5 і 7.

Пружинні блоки матраців «Evolution» в Києві представлені сукупністю незалежних пружин, кожна з яких відділена від решти тканинним чохлом. Подібна особливість конструкції дозволяє матрацу максимально точно повторювати контури тіла людини, і розподіляти навантаження індивідуально для кожної ділянки тіла.

Як наповнювачі матраців «Evolution» використовуються матеріали різної жорсткості і походження, що забезпечує в цілому всьому матрацу особливі властивості:

  • кокосові волокна, або койра. Являють собою верхні нитки волокон, обплутують кокосові горіхи. Ці волокна знімаються, просушуються, а для додання більшої довговічності служби і еластичності ще і просочуються натуральним латексом;
  • перфорований латекс. Являє собою натуральний, спеціальним чином оброблений матеріал, якому надали особливу рельєфність контурів і пористу структуру. Завдяки їм, перфорований латекс дуже м'яко облягає тіло під час сну, зберігаючи при цьому його природне положення. Латекс довговічний, і після натискання знову відновлює свою форму.

Для кращого ортопедичного ефекту койру і латекс спеціальним чином чергують, що створює матраци середньої жорсткості. Всі матраци «Evolution» в Києві мають високоякісні чохли з бельгійського текстилю, який не накопичує статичну електрику і володіє чудовими вентиляційними характеристиками.

Купити «Evolution» можна в нашому магазині, оглянувши всі представлені моделі, порівнявши їх експлуатаційні та функціональні характеристики, а також цінову політику. Широкий ряд представлених моделей дозволяє вибрати оптимальний для себе і своєї сім'ї варіант.