Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Матраци для закоханих
15.12.2011

Ви не повірите, але сьогодні кожен виробник намагається думати не тільки про стандартні матрацах , до виду яких ми звикли, але і розробляти нові, які були б не зовсім звичні нашому погляду, але більш комфортні і приємні для повноцінного сну. І до цього процесу можуть бути залучені навіть відомі дизайнери з оригінальним мисленням.

Як і вийшло на цей раз: дизайнер Мехді Мотаві створив проект матраца, який припаде до смаку багатьом закоханим, та й тим, хто звик спати в незвичайних позах. Матрац отримав назву Love Mattress і його розміри дозволяють покласти його на велике двоспальне ліжко. Цей матрац являє собою цілісний матрац складається з поперечних зручних смужок модулів, між якими, за бажанням, можна просунути ногу, руки або плечі для прийняття найбільш зручної пози для сну або для того, щоб обнімаються не відчували дискомфорту і відчуття затерплі рук.

Поки цей матрац так і залишається у вигляді декількох виставкових варіантах, але цілком можливо наші виробники швидше ним зацікавляться і він буде доступний широкому загалу покупців. А що? Відмінний варіант для тих, хто любить спати обійнявшись!

Щоб вибрати матрац, перейдіть за цим посиланням