Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Міцний сон - гарантія гарного здоров'я.
23.12.2013
Про вплив сну на здоров'я, настрій, поведінку людини написано томи. Тривалість і якість сну набагато важливіше прийнятої їжі або фізичного способу життя людини. Сон - не розкіш, сон - необхідна складова роботи людського організму, і вирішувати проблеми за рахунок сну часом небезпечно для життя. Людина, яка не відпочив повноцінно, ставати розсіяним, дратівливим, неуважним, що особливо небезпечно для представників багатьох професій.

matras-dlya-krepkogo-sna1.jpg

Поганий сон створює проблеми в житті

Скорочення часу сну призводить до великих проблем:
  підвищенню рівня інсуліну;
  збільшення маси тіла;
  депресивного стану;
  синдрому дефіциту уваги;
  зниженого увазі;
  погіршення пам'яті

Все це науково доведено. Так гормон грелін відповідає за голод, менше людина спить - більше їсть. Гормон кортизон відповідає за пам'ять і настрій.

Хороший матрац - міцний сон

Як можна говорити про повноцінний відпочинок, якщо старий матрац з проваленими пружинами сповнений пилових кліщів, а то і постільних клопів. Хоча причиною поганого сну, і навіть загрозою для здоров'я стане новий дешевий матрац, якість якого не підтверджено сертифікатами безпеки.
Ортопедичний матрац з ефектом пам'яті, куплений в Інтернет магазині «Barin.ua», гарантує покупцю повноцінний відпочинок, міцний сон і, як наслідок, поліпшення:
  стану гормонів росту, зцілення;
  відновлення балансу води в дисках хребта;
  кровообігу всього організму;
  відновленню рухової системи.
Людина, сон якого тривати не менше 7-8 годин, завжди енергійний, в хорошому настрої, комунікабельний, здатний тверезо і швидко мислити і реагувати на ту чи іншу ситуацію. Здоровий сон - здорова людина, здорове суспільство.