Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Комод – практичность и стиль
Комод - практичність і стиль
06.08.2018

Напевно, кожна господиня знає, як важливо, щоб речі лежали на «своєму» місці. Якщо, наприклад, чоловік з ранку не може знайти свою краватку або шкарпетки, у всіх здають нерви, і настрій котиться до нуля. Не дарма зараз так популярна психологічна техніка «порядок в шафі - порядок в життя». Так, як би дивно це не звучало, але наш внутрішній стан проектується на навколишнє середовище. Ну і навпаки. Тому в вашому домі завжди повинен бути порядок. На допомогу приходить сучасна функціональна меблі.

модифікації комода Комод с 4 ящиками MILO 06

Ще до 18 століття люди зберігали цінні речі в скрині. Саме йому зобов'язаний своїм походженням сучасний комод. Поступово у скрині почали з'являтися ніжки і висувні шафки, він став вище і зручніше. Так з французької та перекладається «commode» - зручний. Тоді комоди були виключно ручної роботи з вишуканою різьбою. Дозволити собі таку розкіш, звичайно, могли не всі. Сьогодні ж можна купити дешеві комоди хорошої якості , які послужать не один рік.

Виготовляють ящики в основному з дерева, ДСП і МДФ. Для прикраси використовують метал, екошкіра та інші матеріали. Можна знайти комоди і з ручним розписом.

Види комодів:

  • Для їдальні - італійці називають їх «креденца»; мають висувні ящики і дверці, що закриваються полки.
  • Для гардеробних - це комоди маленьких розмірів, їх можна легко сховати під стіл.
  • Для ванної та кухні - передня частина таких комодів закрита суцільним фасадом, у деяких моделей є «виїмки» для сантехнічного коліна.

Якщо ви хочете купити комод, але вважаєте, що його нікуди поставити - не хвилюйтеся! Існують приставні й настінні моделі. Іноді дизайнери йдуть далі і створюють комоди-трансформери, які допомагають економити простір. Таким креативним рішенням ви точно здивуєте близьких і друзів.

За допомогою острівних комодів поділяють кімнату на дві зони. Є моделі, де ящики висуваються в обидві сторони. На відміну від пристінних комодів, острівні мають красиву задню стінку.

В інтернет-магазині Barin House ви знайдете комоди на будь-який смак за кращими цінами, є навіть комод-скриня для любителів оригінальних речей. В каталозі є фото і докладний опис кожної позиції. Відгуки інших покупців допоможуть з вибором. Крім доставки у нас можна замовити підйом і складання меблів. Наші консультанти з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання.