Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Комфортный и универсальный диван-софа
Комфортний і універсальний диван-софа
19.02.2018

Кожна людина стикається з потребою купувати нові меблі, будь то після ремонту, або ж старі варіанти вже себе зжили. І в тому, і в іншому випадку, все відправляються в салони меблів.

Різноманітність вибору просто рясніє, і деякі, бачачи подібний асортимент, губляться, не знаючи, на чому краще зупинити свій погляд. Отже, почавши з покупки меблів в інтернет-магазині Barin, визначитеся, який м'який куточок вам потрібен - класичний, диван-софа , тахта або ж кутовий. Звичайно, моделей набагато більше, але ми зупинимося тільки на одній.

Що таке софа?

Софа (від англійського «sofa» - диван) - це універсальний предмет меблів, диван невеликих розмірів. Диван Гретта Супер

Головні відмінності софи від інших видів дивана:

  • Сидіння набагато ширше спинки.
  • Поверхня рівна, без швів і декоративних елементів.
  • Висота спинки і підлокітників знаходиться приблизно на одному рівні.
  • Невелика кількість подушок, які служать заодно і м'якою стороною спинки, і регулювальником ширини сидіння.

Дуже часто софи використовують не тільки як звичний нам м'який куточок для відпочинку, але і як ще одне спальне місце. Будьте впевнені, по зручності воно не поступиться повноцінної ліжка. Для цього варто лише прибрати подушки зі спинки (саме вони самі габаритні), і місце для сну готове. Але якщо сама довжина такого виробу маленька, то в ньому присутній розкладний механізм. Так що і в тому, і в іншому випадку прихистити гостей буде де. На перший погляд з-за зовнішнього вигляду і не скажеш, що даний предмет настільки функціональний.

Деякі сучасні варіанти оснащені системою зберігання речей. Це дуже корисна властивість для невеликих приміщень, так як можна отримати ще одне місце зберігання.

Додати яскравою нотки допоможуть подушки. Візерункові, яскраві і різноколірні, вони пожвавлять будь-який інтер'єр. Їх кількість на такому дивані може бути необмежена. Головне, щоб вам було з ними комфортно.

Втрата колишнього зовнішнього вигляду

Звичайно, від потертостей і плям ніхто не застрахований. Особливо, якщо предметом дуже часто користуються.

При покупці краще віддати перевагу моделі з тефлоновим просоченням. У разі розлиття напоїв у вас буде час очистити поверхню, перш ніж тканина встигне ввібрати в себе забруднення.

Якщо ж предмет меблів втратив колишній вигляд, то допомогти повернути йому «молодість» зможе перетяжка оббивки. Вартість тут залежить від самого матеріалу і особливостей дизайну софи. Але так як часто вони не мають велику кількість декоративних складних елементів, замінити оббивку не складе труднощів.

Останнім часом на ринку з'явилося дуже багато моделей, так що вибрати потрібну не складе труднощів. Дорогі і шикарні, бюджетні і стильні, знайти підходящу для вашого гаманця складно не буде. Так що сміливо заходите в наш інтернет-магазин Barin, де ви зможете знайти безліч цікавих і свіжих ідей для вашого інтер'єру.