Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Кокосова койра - користь і безпечний комфорт від самої природи
17.11.2013
kokos-matras.jpg
Відносно недавно в нашому побуті з'явилися так звані «кокосові матраци». Наповнювачем для цих корисних і безпечних виробів є кокосова койра.

Кокос - досить твердий і міцний горіх, напевно тому багато хто помилково вважає матраци, «набиті» кокосової койрой твердими і незручними.

kokos-matras1.jpg

Що таке, насправді, кокосова койра?

Койра - це волокно, що добувається з межплодніка кокоса. Цей матеріал абсолютно не твердий, швидше за навпаки - він еластичний, м'який дуже міцний.
Чому койру стали використовувати для виробництва матраців? Все дуже просто - це кокосове диво має низку плюсів, є ідеальними показниками для створення відмінних виробів з ортопедичним ефектом:

• Вологостійкість - кокосова койра абсолютно не вбирає вологу. Цей фактор дозволяє зберегти «кокосовий» матрац сухим і «свіжим», і зберегти органи дихання сплячого на ньому людини в повному порядку.
• Кокосова койра практично не псується. Її не під силу зіпсувати ні морозу, ні пересушене повітря, ні зайвої вологи.
• Матраци з цього матеріалу володіють відмінним ортопедичним ефектом. Вони корисні для дітей, у яких тільки формується кісткова система. Фахівці рекомендують «кокосові» матраци для дітей і дорослих із захворюваннями опорно - рухового апарату.
• Койра забезпечує граничну жорсткість матраца. При цьому сон на ньому гранично здоровий і комфортний.
• Структура матраца, наповненого кокосової койрой волокниста, що дозволяє повітрю вільно циркулювати, забезпечуючи здоров'я і безпеку людини.
• Такі матраци гіпоалергенні.

Що стосується недоліків? Єдиним недоліком можна назвати не дуже низьку вартість. Однак, хто ж з нас стане економити на здоров'ї? Тим більше, матрац, з кокосової койри прослужить довше, ніж його більш дешеві зібратися. «Кокосові» матраци не втрачають своїх корисних властивостей і протягом усього терміну користування залишаються безпечними для вас і ваших дітей.
kokos-matras2.jpg