Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Какой ткани постельного белья отдать предпочтение?
Який тканини постільної білизни віддати перевагу?
09.10.2017

Вибираючи будь-які речі, для спальні не поспішайте. Від вашого рішення залежить, наскільки комфортно ви будете відпочивати. Найкращий спосіб - все спробувати руками

Ви ж не хочете, щоб постільна білизна Arya якимось, особисто подивитися. Ну і не забувайте про свої відчуття. чином доставляло дискомфорт. Адже мало хто знає, що ліжко подарує не тільки спокій, але і збудження. Ось чому рекомендують купити новий комплект білизни, коли хочете внести у відносини різноманітність.

Що ж вибрати?

Белье постельное Floblack Замовляючи ліжко, віддавайте перевагу натуральним матеріалам. До них приємно торкатися, вони не викликають алергічних реакцій і немає дратівливих відчуттів при торканні зі шкірою.

А тепер від теорії до практики.

бавовна

Матеріал невибагливий в догляді. Його перуть руками, в машині і навіть кип'ятять. Від цього зовнішній вигляд не страждає. Чи не виникне проблем і з прасуванням. А ще тканина не електризується.

бязь

Чи страждаєте алергічними реакціями або шукаєте комплект для малюків? Це ідеальний варіант. На поверхні не розмножуються бактерії, а волога добре всмоктується.

Матеріал міцний і витримує постійні прання. Єдиний мінус - шорстка поверхня.

сатин

Це бавовняний матеріал, але за зовнішнім виглядом нагадує шовк. Його поверхня тримає тепло і при цьому не ковзає. Навіть після тривалого користування тканина не мнеться.

Перкаль, ранфорс

Це ніжні матеріали, які чимось нагадують шовк. При цьому вони невибагливі в догляді. Невеликий рада: не використовуйте відбілювачі, інакше почнуть слабшати волокна тканини.

Це далеко не всі варіанти, які годяться. Вам ніхто не забороняє звертати увагу і на:

  • шовк;
  • атлас;
  • жаккард.

Чому ж віддати перевагу?

Белье постельное Nazenin Якщо такий величезний асортимент вас тільки заплутав, то запам'ятайте такі критерії вибору:

  • легкість / складність догляду за тканиною;
  • м'яка / жорстка поверхня;
  • цінова політика;
  • колірні рішення.

Ви повинні розуміти, що для дитини і для дорослої людини потрібні абсолютно різні комплекти. Так малюкам варто підбирати варіанти, які будуть невибагливими у догляді.

Уточнюйте і з приводу фактури тканини. Так бязь жорстка, а ось шовк, атлас, сатин - одні з найбільш ніжних. Тут ви самі собі порадник.

Не забувайте і про вартість. Є варіанти бюджетні, а є і дорогі. Кожен сам вирішує, що йому підходить. Невеликий рада: купуйте тільки натуральні матеріали, відмовтеся від синтетики.

Наостанок подумайте про квіти. Пастельні або насичені, з яскравими принтами або зі спокійним малюнком - це далеко не все варіації оформлення. Ще одне: не забувайте враховувати, навіщо купуєте ліжко: хочете відпочити або плануєте романтичний вечір.

Вибір ліжку - це суто індивідуальна справа. Ви не повинні нікого слухати, а тільки враховувати власні побажання. Адже спати на ньому вам, а не нав'язливому продавця-консультанта. Не поспішайте з вибором, а подивіться кілька варіантів. Якщо є така можливість, то порадьтеся з рідною людиною.

Коли точно представили в голові картинку, оформляйте покупку в інтернет-магазині Barin. Це займе кілька хвилин. Чи не виникне складнощів і з пошуком інформації. При необхідності зв'яжіться з консультантами для уточнення даних. Приємних сновидінь.