Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Какой наполнитель используется для матраса? Подбираем для себя удобную основу
Який наповнювач використовується для матраца? Підбираємо для себе зручну основу
06.05.2024

Вибір спального місця – це важливий момент, де потрібно звернути увагу на кожну дрібницю. Адже від цього залежить якість вашого відпочинку. Особливо вам потрібно цікавитись матрацом.


Сучасний асортимент постійно розширюється, що дозволяє підібрати найкращий варіант. Вам варто лише визначитися з деякими критеріями вибору. Зокрема, це стосується наповнення. Воно може відрізнятися і вам потрібно подумати, який підходить.

Яке наповнення може мати матрац?

Візуально всі основи для сну виглядають однаково. У зв'язку з цим багато хто купує перший-ліпший виріб. Тільки це помилкова думка. Вам потрібно уважно ознайомитись з усіма пропозиціями. Вони можуть бути натуральними чи штучними.Матрац з кокосовим наповнювачем Barin House


Якщо розбиратися в основних моментах, то можна виділити такі натуральні різновиди:


  • Латекс. Він видобувається із соку каучукового дерева. Такий природний компонент славиться своєю надійністю та безпекою. А ще він досить еластичний. Що стосується ступеня жорсткості, такий матеріал досить м'який.

  • Кокосова койра. Ще один компонент, який видобувають із волокон горіха кокосової пальми. Цей матеріал добре пропускає повітря та вбирає вологу. До того ж не забувайте про довговічність та надійність. Що ж до ступеня жорсткості, така основа дуже жорстка.

  • Повсть. Це комбінація волокон бавовни, вовни та латексу. Оскільки компоненти натуральні, вони повністю безпечні. Повсть складається з декількох шарів. Від їх кількості та матеріалів залежить ступінь жорсткості. Вам потрібно заздалегідь визначитись із характеристиками.

  • Бавовна. Цей матеріал приємний на дотик. А ще він пропускає повітря та виводить зайву вологу. Іноді його можна викласти у кілька шарів, що забезпечує теплообмін.

  • Вовна. Такий наповнювач славиться безпекою тепла. Досить часто його комбінують разом із бавовною. Такі матраци «Зима/Літо» забезпечують максимальний комфорт за будь-якої погоди. Вам просто потрібно періодично перевертати виріб.


Із натуральними компонентами розібралися. Усі вони безпечні та підходять для тривалого використання.


Пам'ятайте, що крім такого наповнювача в матраці можуть бути штучні компоненти. Серед них можна виділити кілька найпоширеніших:Матрац з натуральним наповнювачем Barin House


  • Пінополіуретан. Це як латекс, лише штучний. Він забезпечує гарну гнучкість на тривалий період. Що стосується терміну служби, то він поступається натуральним матеріалам.

  • Синтепон. Ще один відомий штучний наповнювач. Він досить м'який. До того ж дарує максимум тепла.

  • Піна з ефектом пам'яті. Вона максимально повторює вигини людини та дозволяє їй розслабитися. Після навантаження швидко відновлює форму.


Важливо розуміти, що це не всі представлені матеріали. Їх є значно більше.

Як правильно підібрати матрац?

Виробники пропонують багато різних виробів. Щоб підібрати для себе комфортний варіант для тривалого використання, потрібно дати відповіді на деякі критерії:


  • Це буде основне чи гостьове спальне місце? Якщо ви тут спатимете постійно, то віддавайте перевагу натуральним компонентам. Вони підходять для тривалого використання. Що ж до гостьового варіанта, то тут можуть бути різні компоненти.

  • Враховуйте, хто тут спатиме. Для дорослих та дітей підбирають різні матраци. Вони між собою відрізняються ступенем жорсткості. До того ж не забувайте про можливі проблеми зі здоров'ям. У деяких випадках навіть не завадить консультація лікаря.

  • Можливі алергічні реакції. Якщо у вас є проблеми, вам варто вибирати якісні матеріали. Бажано віддавати перевагу натуральним.


Вам потрібно виділити час, щоб з усім ознайомитись. Тільки так вдасться підібрати матрац з якісним наповнювачем. Barin House завжди підкаже кілька хороших варіантів, щоб ви могли повноцінно відпочити.