Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Какое спальное место идеально подойдет для ежедневного пользования?
Яке спальне місце ідеально підійде для щоденного користування?
15.11.2016

Сучасні міські квартири не завжди можуть похвалитися просторими квадратними метрами. Досить часто доводиться об'єднувати спальню і вітальню в одну кімнату.

У таких ситуаціях переїв користувачами стоїть питання, яким спального місця віддати перевагу. Звичайно, хотілося б поставити просторе ліжко, але вона в подібному випадку абсолютно недоречна, та й займе дуже багато місця. Виходом стануть прямі дивани , здатні розкладатися в просторе спальне місце.

Вдень вони в складеному вигляді не займають занадто багато місця і служать прекрасним об'єктом для відпочинку, а вночі перетворюються в повноцінне ліжко. Природно, що навантаження на подібні моделі сильно зростає. Тому тут не підійде перша-ліпша модель, так як є ймовірність швидкого виходу з ладу механізму. Щоб через пару років не довелося купувати новий м'який куточок необхідно бути гранично уважними під час його вибору:

  • Прямой диван Даша

    розміри вироби;

  • функціональні можливості;

  • ортопедична основа;

  • стильний дизайн.

Розміри найголовніше

Почати варто з розмірів спального місця. Для початку вирішіть, скільки метрів готові віддати для розміщення меблів. Якщо кімната не хвалиться великим простором, то і спальне місце повинне бути компактним. Так як крім нього необхідно поставити і інші меблі. Ще не забудьте звернути увагу і на дверний отвір. Більшість моделей абсолютно не розбираються, тому вони повинні вільно проходити в квартиру.

Далі необхідно врахувати кількість сплячих людей. Для однієї людини потрібна одна ширина, а для двох - зовсім інша. Для пари оптимальними будуть вважатися моделі з показниками 140 см. Кожному з партнерів вистачить вільного простору для комфортного відпочинку.

функціональне навантаження

Прямой диван Париж Після переходимо до огляду функціональних можливостей моделей. Так як дивани купують відразу для денного і вечірнього відпочинку. Тому має бути достатня кількість подушок, щоб на ньому було зручно сидіти в денний час. Перевагою вважається і наявність просторого і місткого білизняного ящика, куди складається не тільки ліжко, але і інші речі з метою економії вільного простору в квартирі. Вітаються також бічні полички. Також можна знайти модель з барним відділенням.

Тут же варто звернути увагу на систему трансформації. Вона повинна бути максимально зручною і простою. З більшістю механізмів впорається і дитина. Крім цього вони здатні витримати тривалу навантаження і постійне розкладання. З усього розмаїття віддавайте перевагу тим, які не будуть дряпати підлогу і залишати вм'ятини на килимовому покритті.

Комфортний і здоровий сон

Самою головне в дивані - комфортний і здоровий відпочинок. Обов'язково необхідно вибирати підставу з ортопедичним ефектом. За рахунок цього хребет протягом усього сну буде знаходитися в правильному положенні. Товщина матраца повинна бути хоча б 15 см. Віддавайте перевагу багатошаровому покриттю. Намагайтеся шукати моделі з різною жорсткістю в різних зонах. Це дозволить виробу якнайкраще забезпечити комфортний сон і зберегти поверхню на тривалий період часу. Якщо є проблеми зі здоров'ям, то особливо звертайте увагу на ступінь жорсткості. Вона повинна відповідати всім розпорядженням.

вишуканий дизайн

Крім функціонального призначення важливу роль відіграє і зовнішній вигляд. Так як все спочатку оцінюють саме дизайн, а вже потім функціональні можливості. М'який куточок повинен повністю відповідати загальному оформленню кімнати. При цьому абсолютно не зливається з обраної кольоровою гамою. Він цілком може виділятися і стати яскравою плямою. Різноманітність декору дозволяє створювати цікаві комбінації.

Пам'ятайте, що меблі купують не на один рік користування. Тому до її вибору необхідно підходити з усією уважністю. Звертайте увагу не тільки на зовнішній вигляд, але ще і на внутрішні механізми. Такі прості поради допоможуть вибрати дійсно якісний м'який куточок з тривалим терміном експлуатації.

Прямой диван интерьер