Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Какими бывают механизмы трансформации диванов?
Якими бувають механізми трансформації диванів?
03.04.2017

Немає такої людини, яка б хоч раз в життя не займався облаштуванням вітальні. Адже з часом навіть найвишуканіший інтер'єр потребує оновлення. Ніщо не вічне. Особливо це стосується меблів. За час використання вона втрачає свої характеристики.

На сучасному ринку представлено стільки м'яких куточків, що просто очі розбігаються. Вони не тільки відрізняються оформленням, а й внутрішнім наповненням. Природно, що купуючи дивани в Києві , у користувачів виникає одне питання, як же розібратися в цьому розмаїтті і вибрати дійсно відповідну модель.

Потенційним покупцям важливо запам'ятати одне правило - спочатку визначаємося з технічними характеристиками, а потім вже дивимося на оббивку. На особливу увагу заслуговує механізм трансформації.

Рідко зустрічаються ситуації, коли м'який куточок використовується тільки для денного відпочинку. У більшості випадків його використовують як спальне місце. Воно може призначатися для гостей або ж для господарів будинку. У зв'язку з цим важливо вибрати комфортну модель.

Правила вибору диванів

Виробники пропонують багато варіантів, що відрізняються між собою різними характеристиками. Щоб дійсно вибрати оптимальну модель звертайте увагу на такі деталі:

  • частота користування;
  • площа приміщення;
  • додаткові можливості;
  • підлогове покриття.

1. Вирішіть, як часто збираєтеся користуватися м'яким куточком. Так як для щоденного використання підбирають одну модель, а для рідкого розкладання зійде і простіша.

2. Важливу роль відіграють і квадратні метри кімнати. Погодьтеся, що для маленького приміщення абсолютно не підійдуть меблі, що займає практично весь вільний простір. Пересуватися тут практично нереально. Щоб потім не відчувати труднощів заздалегідь визначитеся з місцем розміщення і ретельно виміряйте простір.

3.Следить пункт - додаткова система зберігання. Для багатьох важливо, щоб усередині були місткі ящики для зберігання постільної білизни. В деякі конструкції неможливо організувати систему зберігання.

4. Не забувайте враховувати і підлогове покриття. Деякі про нього зовсім забувають, а потім обурюються, що диван повністю його зіпсував. Особливо в зоні ризику килими з товстим ворсом і паркет.

Які бувають системи трансформації?

Як вже говорилося, виробники пропонують багато різних моделей. Їх ділять на 3 великі групи:

  • розкладаються;
  • розгортаються.
  • викатні.

1.Классіческой вважається перша група. Вони були основою для всіх інших моделей. Найпопулярніші з них «Книжка», «Клік-кляк». Досить простий механізм трансформації дозволяє за лічені хвилини отримати практично рівне спальне місце для тривалого користування. При розкладанні підлогу зовсім не пошкоджується.

2.К наступній категорії відносяться розгортаються м'які куточки. Спальне місце ховається під сидінням і поступово розгортається, якщо потягнути за конструкцію. Відомі моделі «Французька розкладачка», «Американська розкладачка». Вибираючи їх потрібно враховувати підлогове покриття (можуть залишитися вм'ятини). До того ж не всі годяться для щоденного сну.

3. Заслуговує на увагу і остання група. На сьогодні викатнике куточки популярні серед користувачів. Додаткова основа без особливих зусиль викочується і виходить повноцінне спальне місце. Моделі «Єврокнижка», «Дельфін».

Якщо підводити підсумки, то викатні і розкладаються цілком можна купувати для щоденного сну. Що стосується подій, що розгортаються, то більшість з них годиться лише для гостьового варіанту.

Постарайтеся не поспішати при виборі дивана, а зважувати всі тонкощі. Приділивши вибору максимальну увагу, подаруйте собі і своїм гостям комфортний і повноцінний відпочинок.