Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Какие существуют правила ухода за кухонным столом?
Які існують правила догляду за кухонним столом?
20.06.2017

Кожен погодиться, що основною кімнатою для господині вважається кухня. Та й взагалі це приміщення - серце будинку. Адже саме тут збирається сім'я за обідом або вечерею. Якщо квадратні метри дозволяють, то тут можна розмістити і гостей. Коли є така можливість, то обідню зону організовують в їдальні, об'єднуючи її разом з кухнею.

Господині продумують кожну дрібницю, адже хочуть, щоб їм тут було максимально зручно і комфортно. На особливу увагу заслуговує меблі. І це не тільки стосується меблевого гарнітура, а й інших предметів. Так багато жінок, перш ніж купити кухонний стіл , придивляються до багатьох моделей. Вони звертають увагу не тільки на колір або розмір предмета, а в першу чергу на матеріал виготовлення. Адже саме від цього пункту залежить, наскільки стільниця довго прослужити, і який догляд за нею потрібен. Так як тут волога, високі температури, постійні подряпини.

Як доглядати за різними типами стільниць?

Стеклянный стол Контраст На меблевому ринку пропонується величезна кількість різноманітних моделей. Для їх виготовлення використовують різні матеріали, але серед цього списку особливою популярністю користуються:

  • Скло;
  • камінь;
  • шпон.

Кожен з цих пунктів має свої особливості і природно догляд за ними дещо відрізняється.

скляна основа

Подібна поверхню досить невибаглива в догляді. Вона абсолютно не боїться вологи. Якщо рідина пролилася, то вона не вбирається всередину. Для догляду можна використовувати вологу ганчірку.

Для додаткового догляду застосовують спеціальні засоби. До їх складу не повинно входити абразивних частинок. Використання таких засобів допомагає підтримувати постійний блиск.

кам'яна стільниця

Камінь за своїми властивостями теж досить простий в догляді. Його можна легко протирати вологою ганчіркою. Якщо пролилася рідина, то ніякої шкоди. Коли утворилася пляма, його краще витерти відразу.

Невеликий рада: покладіть спеціальні підставки під гарячі страви і обробні дошки. Так вбережете поверхню від різних пошкоджень.

шпон

Стол-трансформер Флай Шпонірованноє виріб вимагає до себе більш ретельного догляду. Пролилася рідина краще відразу витерти сухою ганчіркою. Уникайте потрапляння речовин, що розчиняють лак. Так як основа досить чутлива, що не забуваєте використовувати спеціальні підставки.

Для догляду необхідно купувати засоби, розраховані спеціально на дерев'яні меблі. Періодично варто використовувати речовину з бджолиним воском. Воно допоможе надати додатково блиску і в деяких випадках навіть приховає невеликі подряпини.

Окремо хочеться згадати і про ламінованих варіантах. Таке покриття стійке до вологи, високих температур, різних ушкоджень. Так що господаркам потрібно мінімум часу на догляд. Але все ж, незважаючи на такі позитивні якості, елементарні правила акуратності все ж варто дотримуватися.

Вибираючи стіл в кухню, будьте гранично уважними. Уважно вивчіть властивості кожного матеріалу, щоб потім не отримали неприємний сюрприз.

Не знаєте, де замовити стильну меблі в кухню?

Інтернет магазин Barin до ваших послуг. Тут знайдете комплекти як для приміщення, оформленого в класичному стилі, так і в сучасному. Під кожним реченням є фото. Купуйте в свій будинок стильні і довговічні речі.