Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Какие существуют модели прикроватных тумбочек?
Які існують моделі тумбочок?
21.12.2016

Крім ліжка багато хто намагається розмістити в кімнаті ще інші предмети інтер'єру. Обов'язково потрібна містка система зберігання, куди складуться основні речі. Але простір неможливо уявити і без додаткових предметів зберігання для дрібних речей. Так приліжкові тумбочки прекрасно завершують композицію навколо спального місця і досить часто стають родзинкою інтер'єру.

Прикроватная тумбочка Багато користувачів з метою економії коштів і вільного простору відмовляються від подібних меблів і марно. Вони не тільки довершують інтер'єр, але і дозволяють зберігати потрібні речі під рукою. Тому їх вибору необхідно приділити максимум уваги. Якщо є така можливість, то додаткові системи зберігання варто купувати відразу з ліжком. Так всі предмети будуть відповідати одному оформлення.

На сучасному ринку представлена величезна кількість різноманітних варіантів меблів. У користувачів просто очі розбігаються від такого асортименту. Багато хто просто не знають, який меблів краще віддати перевагу.

Щоб полегшити собі життя і вибрати дійсно найкращий варіант, необхідно ще перед покупкою приблизно уявити картинку у себе в голові.

Почати вибір необхідно з форми меблів. На ринку пропонуються такі основні варіанти:

  • класичні з ящиками;

  • відкриті полиці;

  • навісна модель;

  • кутовий варіант;

  • додаткові можливості.

Прикроватная тумба 2

Вивчаємо основні пропозиції більш детально

1. Перший варіант вважається традиційним. Один або два ящика тут повинні бути обов'язково. Такі висувні системи зберігання можуть мати різну глибину для зручності.

2. Модель з відкритими полицями виглядає вельми незвично і цікаво. Головне перевагою в тому, що речі знаходяться на увазі і нічого не доведеться шукати. Такого варіант варто уникати тим, у кого є маленькі діти, від яких неможливо щось приховати.

Прикроватная тумбочка Барин

3. У порівнянні з попередніми двома навісна конструкція значно відрізняється. На відміну від них вона кріпиться до стіни, а не стоїть на підлозі. Цей варіант прекрасно підійде для невеликих просторів, де кожен сантиметр на рахунку. Місця займає набагато менше, але при цьому вміщує в собі достатню кількість речей. Для користувачів пропонують моделі з відкритими і закритими полицями.

4. Кутова меблі вражає своїм досить незвичайним зовнішнім виглядом. Багатьом здається, що вона буде займати досить багато місця, але це помилка. Виробники створили досить компактні, але місткі варіанти.

5. Ще варто згадати про пропозиції, в яких висувається додаткова стільниця і виходить повноцінний столик. На нього легко поставити чашку кави і тарілку з смакотою. Після використання він без особливих зусиль засувається назад.

Як бачите, асортимент величезний, так що вибрати є з чого. Навіть для самого незвичайного інтер'єру знайдеться свій варіант. Якщо ці моделі не зовсім влаштовують, то зверніть увагу на оригінальні на вигляд пропозиції. Це не тільки стосується матеріалів, але і самої форми. Також враховуйте і загальну стилістику інтер'єру. Погодьтеся, що класичні дерев'яні моделі в сучасному стилі виглядатимуть дещо недоречно.

Не упускайте можливості створити максимальний затишок в спальні. Це та кімната, в якій людина проводить досить багато часу. Тому тут не повинно бути ніяких дрібниць і зайвих деталей.

Прикроватная тумбочка Барин