Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Какие стулья подходят для кухни?
Які стільці підходять для кухні?
27.10.2016

Організовуючи обідню зону у себе вдома, так хочеться приділити увагу дрібницям. Саме від них залежить комфортний відпочинок сім'ї та гостей. От саме для таких посиденьок і потрібні меблі. Стіл і стільці для кухні створюють ідеальний ансамбль.

На сучасному ринку їх стільки, що вибрати для класичного або сучасного інтер'єру не складе проблем. Але щоб предмети декору легко вписалися і були максимально Кухонные стулья функціональними, з їх вибором не варто поспішати. Інакше потім ви не будете знати, що з ними робити.

Оцінюємо розміри приміщення

Перш ніж підбирати меблі, оцініть кухню і їдальню. Мало хто хваляться просторими кімнатами. Якщо вам пощастило на просторі приміщення, то не варто хвилюватися взагалі. Для маленьких просторів краще підійдуть варіанти, які при необхідності складаються.

Також варто враховувати і розмір самого столу. Вибирайте моделі, які потім легко сховати під стіл.

З чого краще вибрати?

Матеріал теж в деякій мірі залежить від столу. Найпопулярнішими пропозиціями вважаються:

  • дерево;

  • пластик;

  • шкіра.

Дерево вважається класикою. Воно додають особливого затишку і теплоти. Та й по терміну служби приємно радує.

Пластик - сучасний практичний варіант. Як правило, саме ці моделі здатні складатися. Їх зручно зберігати на балконі або в коморі. У більшості подібні варіанти набувають як додаткові місця для великої компанії.

Шкіра - солідність і шикарність. Чи не в кожному домашньому інтер'єрі їх побачиш. Як правило, це ресторанний варіант. Але якщо вибираєте для будинку, то не пошкодуєте. Легкість у догляді, довгий термін служби (якщо звичайно в будинку немає домашніх тварин).

Вибирайте матеріал в залежності від загального оформлення. Зрозуміло, що для класичного столу пластик навряд чи може скласти компанію, а для скляного столу масивні дерев'яні стільці теж не варіант. Кухонные стулья 2

М'яке або тверде сидіння?

Якщо торкнулися теми матеріалу, то варто згадати ще ось про що. Стільці діляться на дві великі групи:

  • тверде сидіння;

  • м'яке сидіння.

З твердою основою все зрозуміло. На сидіння немає м'якого наповнювача. Такі предмети досить довговічні і зносостійкі. Але є і один величезний мінус - через тривалий час сидіння може виникнути дискомфорт.

Для тих, хто любить більш м'яку основу варто звернути увагу на моделі з наповнювачами. Не вибирайте поролон. Він занадто м'який і через деякий час на поверхні з'являться вм'ятини. У підсумку доведеться стільці нести в ремонт або викидати. І той і інший варіант грошово накладний. Наповнювач стійкий до тривалих навантажень.

Оббивка міцна і легка в догляді. Бажано шукати варіанти, які можна мити. Так як на кухні без плям не обійтися.

Кухонные стулья 3

Яка форма найкраще?

Останнім критерієм вибору вважається форма. Тут включайте свою фантазію. Якщо вам подобаються класичні моделі, то виберіть зі спинкою і підлокітниками. Вони виглядають досить потужно, тому не для кожного приміщення підходять.

Є більш сучасні варіанти зі спинкою, які вписуються всюди. Також можна знайти і табурети.

Окремо хочеться згадати барні стільці. Зрозуміло, що для щоденного використання вони не дуже комфортні. Так посидіти і випити чашку кави зручно, але не більше того. Якщо у вас досить простора кухня і організували барну стійку, то такі предмети меблів там гармонійно виглядають.

Пам'ятайте, що комфорт будинку залежить від деталей, в тому числі і від меблів. Весь придбаний гарнітур повинен створювати цілісну картинку і вписуватися в загальне оформлення. При цьому він виконує функціональні обов'язки, а не ставати декоративним елементом.