Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Какие правила нужно знать по уходу за бескаркасным диваном?
Які правила потрібно знати по догляду за безкаркасним диваном?
18.09.2017

Облаштовуючи вітальню, кожен з нас уважно вибирає диван, а особливо ретельно підбирає оббивку до нього. Адже хочеться, щоб тканина ідеально вписалася в інтер'єр. Але як би ви ретельно не приділяли цьому увагу, через деякий час оббивка приїсться, а потім і зовсім набридне. Але поміняти її досить дороге задоволення. Ось вам і доведеться задовольнятися тим, що є, поки не прийде час купувати новий м'який куточок.

А може ви відійдете від стереотипів і зважитеся купити безкаркасний диван для тривалого користування. А що, це такий же диванчик, тільки без цільної основи. Замість цього там безпечний наповнювач в чохлі. Зверху одягнений ще один, який і служить оббивкою.

Максимально проста конструкція прослужить своїм господарям не один рік. До того ж у них є можливість змінювати колір і дизайн оббивки. Для цього потрібно просто надіти новий чохол.

Але, незважаючи на таку нехитру конструкцію, меблі теж потребує належного догляду.

Що ж варто запам'ятати?

1.Періодіческі оновлюйте наповнювач.

Як всім відомо, всередину насипають пінополістирол, на 90% складається з повітря. При тривалому користуванні він починає втрачати свою форму. Так що хоча б раз на рік його потрібно досипати. Якщо буде потрібно така необхідність, то повністю замінити на новий.

2.Уход за чохлом.

Періодично потрібно знімати зовнішню тканину для чищення та прання. Який з цих способів підійде, залежить від самого матеріалу. Бажано, щоб у вас було як мінімум два чохла на зміну одна одній.

3. Використання спеціальних засобів.

Цей пункт безпосередньо пов'язаний з попереднім. Залежно від типу тканини купуються і спеціальні засоби. Вони не повинні бути занадто агресивними. Це ж стосується і підручних речовин, які ви часто використовуєте.

4. Акуратність.

Для виготовлення використовують досить якісні і міцні тканини, але все ж варто тримати подалі від меблів гострі предмети. Не радимо купувати куточок в будинок, де є домашні тварини.

Хоча зараз на ринку можна знайти варіанти, які стійкі до кігтям тварин. Але все ж краще не ризикувати.

5. Подалі від сонця.

У зв'язку з тим, що меблі сама по собі досить легка, власники заміських будинків люблять її виносити на тераси, щоб комфортно відпочити теплими вечорами. Але це не особливо рекомендують робити. Попадання прямих сонячних променів негативно позначається на самій тканині, і вона починає вигоряти.

6. Дбайливе ставлення.

Якщо любите часто робити перестановки, то дуже обережно переносите з місця на місце меблі. Коли будете просто тягнути по підлозі, то ризикуєте пошкодити оббивку.

Як бачите, правила дуже прості і їх легко запам'ятати. Якщо ви їх будете дотримуватися, то куточок прослужить вам не один рік і буде дарувати щоденний комфортний відпочинок. Та й до того ж його зовнішній вигляд ніколи не набридне.

За допомогою інтернет-магазину Barin у вас не виникне проблем з вибором оригінальної меблів для дому. Ви підберете якісні моделі для будь-якого інтер'єру. Не пропустіть вигідного шансу з придбанням модних предметів побуту.