Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как выбрать правильные беспружинные детские матрасы?
Як вибрати правильні безпружинні дитячі матраци?
03.05.2017

Кожна людина знає, що сон грає важливу роль в його житті. Природно, що спальне місце повинне відповідати певним критеріям. Адже саме від нього залежить, наскільки добре відпочили і набралися сил на наступний день.

І це стосується не тільки дорослих, а й дітей. Всі чули, що малюки уві сні ростуть. Тому головне завдання батьків забезпечити їм комфортне ліжко.

Вирушаючи на ринок, багато виявляються перед важким вибором. У них тут же з'являється величезна кількість питань. Купувати невелику ліжечко або на виріст? Яку сюди основу взяти і чим безпружинні дитячі матраци відрізняються від дорослих?

На що звертати увагу в безпружинних матрацах?

Як уже зрозуміло, товари для дорослих і для дітей відрізняються між собою. Для кожного необхідно підбирати свої речі. Якщо це проігнорувати, то такими діями можна значно погіршити здоров'я дитини.

Які пункти важливо враховувати:

  • розміри;

  • висота;

  • матеріали;

  • жорсткість;

  • чохли.

  1. Почніть з розміру. Не купуйте занадто велику модель на виріст. Ясно, що так буде набагато зручніше з фінансової точки зору для батьків, але ніяк не для дитини. Звичайно, можна взяти трохи більше матрац, якого б вистачило ще на пару років, але не більше того. Не забувайте також враховувати і габарити ліжечка.

  2. Після цього переходите до висоти вироби. Моделі для дитини повинні бути набагато нижче стандартних. Це все робиться з метою безпеки, щоб вночі ніхто не впав.

  3. Використовувані матеріали в товарах для дітей проходять особливий контроль. Бажано щоб вони були натурального походження. У дітей швидше розвивається алергія. До того ж синтетичні компоненти можуть викликати роздратування на шкірі. Тому не варто економити на здоров'я і віддавати перевагу тільки екологічним варіантів. Адже ви будете ними користуватися не один рік.

  4. У зв'язку з тим, що фізіологічні особливості дорослих і дітей відрізняються, тут необхідно дотримуватися особливих рекомендації лікарів. Так як хребет ще несформована, то йому потрібна відповідна підтримка:

  • до року основа повинна бути максимально жорсткою;

  • від року і до 3 вибирайте з помірною жорсткістю;

  • від 3 і вище - середня жорсткість.

Якщо є проблеми з опорно-руховим апаратом, консультація лікаря обов'язкова.

Наматрацник набувають в будь-якому випадку. Він значно спрощує догляд за самою основою. Тільки для дорослих купують звичайні тканинні, а для дитини - спеціальні непромокальні. Це дозволяє уникнути появи плям. Адже наматрацник легко знімається і стирається, а потім знову надягає.

Здоровий і комфортний сон - це запорука отримання нових сил і енергії на весь день. У повноцінному відпочинку потребують дорослі і діти. Тільки для кожного з них потрібна своя основа. В інтернет магазині Barin є товари абсолютно для кожного. Вам потрібно зайти на сайт і відкрити каталог. З нами ви будете бачити тільки приємні сновидіння.