Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как выбрать обивку для бескаркасного кресла для длительного пользования?
Як вибрати оббивку для бескаркасного крісла для тривалого користування?
05.03.2018

Сучасний світ меблів здатний здивувати навіть самих винахідливих дизайнерів. Це шанс створити унікальний і неповторний інтер'єр. Для класичних і футуристичних предметів вони завжди знайдуть місце. Головне ретельно продумати концепцію.

Багато зараз намагаються купити бескаркасное крісло в Україні , хоча ще кілька років тому це були одиниці. У більшості випадків це були власники кафе, салонів краси. Зрідка їх купували для заміських будинків.

Тепер же ситуація кардинально змінилася. Багато стали їх купувати для домашнього використання. Зручна зона відпочинку на терасі або на балконі. У дитячу без побоювання можна поставити такий предмет інтер'єру. Також шанувальниками залишилися власники кафе та інших громадських закладів.

Але навіть незважаючи на таку популярність, багато хто так і не знають, а який же оббивці віддати перевагу? Хочеться красу і зручність одночасно?

Які бувають чохли?

Фантазія виробників вельми вражає. Щорічно вони випускають стільки новинок. Серед усього цього особливою популярністю користуються такі варіанти:

  • екошкіра;
  • велюр Астра;
  • жаккард;
  • штучне хутро.

Екокожа - найпопулярніший матеріал для оббивки. Він підходить для тривалого користування. Добре пропускає повітря. При цьому не вбирає вологу, що підходить для терас і кафе. Ще один позитивний момент - матеріал витримує мороз. Пуф Bean Bag - Интернет-магазин Барин

Порадує догляд. Пролиту рідину легко прибирають вологою серветкою, а потім протирають насухо. Якщо пляма складне, скористайтеся розчином нашатирного спирту. Можете скористатися і звичайними засобами для догляду за шкірою, які є в взуттєвих магазинах.

Велюр Астра - ще одна популярна оббивка. Вона славиться своєю красою і оригінальною фактурою. До всього іншого зносостійка і невибаглива в догляді. Зрідка можете пройтися по поверхні пилососом і при сильних забрудненнях виперіть в порошку.

Жаккард багато і красиво виглядає. Матеріал можна підібрати під будь-який інтер'єр за рахунок величезного вибору квітів. Поверхня легко очистити. При бажанні її можна навіть випрати.

Штучне хутро добре зігріває в зимову погоду. Він надає затишку. На літній період від такого варіанту краще відмовитися. Що стосується догляду, немає складнощів.

Як підібрати ідеальну оббивку?

При виборі безкаркасних меблів віддавайте перевагу варіантам зі знімними чохлами. Це спрощує життя. Ви самі вирішуєте, яка тканина на даний момент вам підходить. Якщо не хочете потім мучитися з відходом, запам'ятайте кілька порад:

  • де саме будете ставити меблі;
  • як часто збираєтеся нею користуватися.

Погодьтеся, що для ресторанів і для дому знадобиться різні меблі. Так ресторани шукають максимально зручну і просту меблі, за якою легко доглядати. Для будинку теж важлива простота в догляді, але з приводу тканини вже більше різноманітності. Якщо вибираєте меблі для тераси, підберіть вологостійкий матеріал. Підбираєте предмети інтер'єру для кімнат, таких обмежень немає.

Невеликий рада: зробіть собі кілька чохлів, щоб можна було міняти їх. Це не тільки допоможе вносити нові фарби в інтер'єр, але і вбереже тканину від швидкого зносу. З інтернет-магазином Barin ви легко підберете тканину і її відтінок. Зробіть свій інтер'єр оригінальним і індивідуальним.