Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как выбрать обеденный стол на кухню?
Як вибрати обідній стіл на кухню?
10.09.2018

Кухня - це місце, де збирається сім'я, де ви можете посидіти з друзями за келихом вина і розмовляти до ранку. Тут повинна бути затишна атмосфера і комфортна меблі.

Купуючи обідній стіл на кухню , потрібно враховувати всі деталі: форму, колір, матеріал, кількість людей, яке буде за ним сидіти. Ми з радістю допоможемо вам розібратися з цими нюансами, щоб ви точно знали, що шукати.

Шукаємо потрібний варіант Столовая Дрезден

форма

  • прямокутний

Найбільш популярна форма. Можна поставити біля кухонного дивана. На ньому вміщуються всі страви і прилади. Якщо в будинку є маленькі діти, можна вибрати прямокутник із закругленими кутами.

  • квадратний

Краще рішення, якщо у вас велика сім'я і часто приходять гості. За квадратним обіднім столом може поміститися як мінімум 6 чоловік.

  • круглий

Круглий стіл - символ рівноправності. Бесіда за ним виходить загальної, ніхто не сидить «на кутах». Виглядає елегантно.

При виборі форми стола враховуйте висоту, ширину кімнати, розміщення вікон і інші параметри.

Столи-трансформери Стол раскладной Рондо

Дуже часто метраж кімнати не дозволяє поставити великий обідній стіл, але, коли приходять в гості друзі і родичі, їх потрібно десь розмістити. З такого приводу дизайнери придумали «трансформери». Вони бувають декількох видів:

  • розсувний

Стільниця розділена на три частини. Середня закріплюється внизу і її дістають при необхідності, розсуваючи дві крайні половини.

  • відкидний

Стільниця в формі книги.

  • метелик

Бічні частини стільниці опускаються і піднімаються, нагадуючи помах крил метелика.

  • круглий трансформер

Нещодавно з'явилися столи круглої форми, розмір яких можна змінювати. Інженери створили складний розсувний механізм. Серцевина столу виконана в формі зірочки. Кількома простими рухами можна збільшити площу стільниці.

матеріал Столовая Мюнхен

  • дерево

Вироби з натурального дерева виглядають дуже красиво. Їх досить розкрити лаком і можна насолоджуватися красивим кольором. Коштують вони теж недешево. Особливо, якщо це дуб, ясен або сосна. Виготовлення дерев'яного столу - трудомісткий процес. Потрібно вибрати гарну деревину, вирізати необхідну форму, відшліфувати, прикрутити, покрити захисним засобом і залакувати. А якщо майстер робить все вручну з фігурними ніжками і різьбленням, так це просто шедевр. Є цінителі, які готові віддати за такий стіл будь-які гроші.

  • Скло

Це красиво і сучасно. Особливо добре він вписується в стиль хай-тек і модерн. Щоб скло було міцнішим, його загартовують. На ньому роблять візерунки, фарбують в різні кольори. Також є матові скляні стільниці і стільниці з «тріснутим» ефектом. Скляні меблі виглядає витончено, легко. Але завжди є небезпека все-таки розбити її. Будьте уважні.

  • камінь

Гранітні та мармурові столи - синонім багатства. І це логічно, адже подібний стіл можна поставити хіба що на віллі, підлогу в квартирі може не витримати такої ваги. Але дизайнери знайшли вихід з цієї ситуації - сьогодні роблять окремо тонкі стільниці з каменю і ставлять їх на легкі металеві ніжки.

Бажаємо вам успіхів у пошуку «ідеального» столу через інтернет-магазин Barin House, за яким буде приємно просто поснідати і посадити за нього гостей, накривши шикарний банкет.