Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как выбрать идеальную тумбочку в спальню?
Як вибрати ідеальну тумбочку в спальню?
21.02.2017

Це єдина кімната, куди доступ мають тільки господарі. Зрозуміло, що її оформляють так, щоб тут було приємно перебувати і відпочивати. От саме в цьому випадку важливу роль відіграють деталі. Кожна дрібниця повинна мати своє призначення.

Оформляючи спальню, багато хто вважає, що головним елементом повинна бути ліжко. З цим ніхто не сперечається. Але крім неї присутній і інші меблі. Це не тільки місткі шафи або комоди, а й акуратні тумбочки приліжкові .

Якщо з великою системою зрозуміло, то для чого потрібні невеликі тумбочки багато хто не може зрозуміти. Але це один з обов'язкових предметів інтер'єру. Він прекрасно довершує дизайн. До того ж предмет меблів має безліч функцій - зберігання необхідних речей. Крім цього є моделі, які здатні перетворюватися в маленький столик.

Тепер необхідно більш детально розібратися в особливостях невеликої системи зберігання.

Які бувають тумби?

У класичному понятті тумбочка являє собою маленьку конструкцію за розмірами, що знаходиться біля ліжка. Вона повинна бути з шухлядками або поличками. Хоча деякі давно вже відходять від цих стандартів і пропонують дещо інше оформлення. Особливо, це стосується тих, хто вважає за краще меблі за індивідуальним замовленням, де враховуються всі побажання.

Не всі собі можуть дозволити таке дороге задоволення. Доводиться задовольнятися тим, що є. Але навіть серед цього величезного асортименту можна вибрати ідеальну меблі. Головне знати кілька секретів.

На що слід звертати увагу?

Важливу роль в цій справі відіграють розміри. Іноді навіть найкрасивіша модель меблів здатна зробити інтер'єр занадто важким і громіздким, в якому знаходиться не особливо приємно.

Купуючи будь-які меблі важливо враховувати:

  • квадратні метри самої кімнати;

  • розташування інших предметів в ній.

Більшість людей не особливо можуть похвалитися просторими кімнатами. Деякі вдаються до хитрощів і роблять перепланування квартири або будинку. Але такий варіант не завжди можливий. Але це зовсім не означає, що вдало розставити меблі нереально. Просто потрібно включити фантазію.

Коли ліжко займає практично всю кімнату, не турбуйтеся. Просто замість стандартних широких зверніть увагу на високі і вузькі моделі. Візуально вони розширять простір. Незважаючи на нестандартні розміри в них поміститися достатня кількість речей.

Якщо кімната простора, то зверніть увагу на більш стандартні за розмірами пропозиції. Серед усієї цієї пишноти можна знайти і оригінальні моделі. Наприклад, варіант прикріплений до стінки. Він додає інтер'єру легкості. Що стосується моделей на ніжках, то вони підходять для класичного оформлення, хоча є і цілком сучасні.

Для тих, хто цікавиться досить незвичайними і універсальними варіантами, радимо звернути увагу на тумбочки-трансформери. Стільниця піднімається і виходить повноцінний столик. Цілком прекрасний варіант, щоб організувати коханій людині сніданок у ліжко. Вони актуальні для тих, де є в будинку хвора людина.

Доповнюючи інтер'єр спальні різними предметами, пам'ятайте, що тут не повинно бути дрібниць. Всі елементи мають своє призначення. Проявіть трохи фантазії, і ваша спальня стане однією з найбільш затишних кімнат в будинку.