Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как выбрать дополнительную систему хранения на длительные период пользования?
Як вибрати додаткову систему зберігання на тривалі період користування?
18.10.2016

Облаштовуючи житло, кожен прагне в ньому створити затишок і спокій. Хочеться повертатися додому і відпочивати там. Але крім затишку необхідно подбати ще й про комфорт. Не хочеться ж постійно спотикатися і натрапляти на свої речі. Їх необхідно десь розмістити.

Звичайно, ідеальним варіантом вважається величезну шафу. Але в більшості випадків системи зберігання не вистачає. Тому необхідно шукати додаткову меблі. У подібних ситуаціях комоди купити буде вірним рішенням. Уявіть, скільки сюди може поміститися речей. Сукні та куртки сюди не складеш, а ось інший одяг, іграшки, книги цілком реально. Система хранения

За старих часів роль комода виконували скрині, куди складали різну домашнє начиння. Згодом їх зовнішній вигляд став перетворюватися, почали додаватися невеликі ящички. Так і з'явився сучасний комод.

Цей предмет меблів зустрічається в будь-якому будинку. Він ідеально підходить як для спальні, так і для вітальні. Правда, для кожної з цих кімнат потрібна своя модель. Та й за стилем вони сильно відрізняються.

Як правильно вибрати?

Для початку варто подумати, в яку кімнату ви поставите додаткову систему зберігання. Для спальні важливо величезна кількість містких ящиків, для вітальні вибирайте моделі з відкритими і закритими поличками.

Також варто звернути увагу на стилістичне рішення. Зрозуміло, що для класичного інтер'єру модель в стилі модерн абсолютно не підійде. У дитячі кімнати підберіть яскраві барвисті варіанти.

На що звернути увагу?

Зовнішній вигляд залежить виключно від ваших побажань, але є моменти, які необхідно враховувати при виборі будь-якої системи зберігання: Система хранения 3

  • якість основи;

  • використовуваний матеріал;

  • фурнітура;

  • система відкривання.

Основа понад усе

Термін служби будь-яких меблів залежить від якості її основи. Тому це один з найважливіших критеріїв. Для виготовлення системи зберігання використовують дерево або ДСП. Зрозуміло, що дерев'яні вироби набагато краще. Вони більш надійні, та й повністю безпечні. Хоча правильно оброблене ДСП теж досить міцне, але з натуральним деревом не зрівняється.

Якщо з матеріалом визначилися, то варто уважно оглянути основу. Корпус повинен бути товщиною не менше 18 мм. Така конструкція досить стійка.

Тепер варто приділити увагу задній стінці. Її товщина мінімум 5 мм. Якщо вона менша, то від значного навантаження прогнеться або взагалі відвалиться. Якщо стінка хитається, то краще відмовтеся від подібного варіанту.

При бажанні можете пошукати варіанти без задньої стінки. Пам'ятайте, що систему зберігання необхідно щільно посунути до стіни. Для зонування простору модель абсолютно не підійде.

система відкривання

Уваги заслуговують і самі ящики. Вони повинні висуватися без жодних зусиль і без шуму за рахунок встановлених роликів. Якщо в систему встановлені спеціальні доводчики, то ящики закриваються самостійно. Слід пам'ятати, що відділеннями не варто сильно плескати. Від цього може відвалитися задня стінка.

Ящики повинні щільно закриватися і між ними не утворюється ніяких щілин. Відділення щільно закриваються. Якщо є перекоси, то варто відмовитися від подібного варіанту. Так як після навантаження комод може взагалі розвалитися.

якість фурнітури

Віддайте перевагу дорожчій металевої фурнітури, ніж пластикової. Всі деталі повинні бути надійно закріплені до основи. Якщо в моделі є відділення з замками, то перевірте і їх роботу.

Що слід робити, щоб продовжити термін служби?

Термін служби виробу залежить не тільки від його якості, але ще і від дотримання елементарних правил користування: Система хранения 4

  • поступове заповнення секцій (від низу до верху);

  • уникнення перезавантаження ящиків;

  • регулярне прибирання.

Якщо ви плануєте використовувати систему зберігання як додатковий столик, то варто придбати захисне скло. Так поверхню захищається від подряпин, слідів від кухлів з напоями.

Вибираючи додаткову систему зберігання, не забувайте звертати увагу не тільки на її зовнішній вигляд, але ще і на основу. Саме від неї залежить, наскільки довго прослужить комод. Будьте гранично уважними, і тоді у вас вийде підібрати найкращу модель.