Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как ухаживать за мягкой обивкой стульев?
Як доглядати за м'якою оббивкою стільців?
20.06.2017

Табурет Юлия Жодна людина не може уявити кухню без красивого столу. Адже сім'ї потрібно десь збиратися за вечерею. І везе ж деяким, які можуть виділити достатньо простору для організації обідньої зони. В їдальні ставлять меблі, розраховану на 6, а то і 8 чоловік (якщо любите збирати галасливі компанії). Для кухні вибирають модель, розраховану на 4 людини, максимум 5-6. Як правило, замовляють розкладні моделі, що займають мінімум місця.

Природно, що крім столу потрібно ще купити стільці для кухні з розрахунком на кількість посадочних місць. Деякі з метою економії місця вирішують замовити табуретки. Але вони не зовсім зручні в користуванні. Адже тут не можна спертися об спинку, а під час тривалих посиденьок це не зовсім зручно. Так що краще відразу купувати якісні меблі.

Більшість віддає перевагу стільців. Перед покупкою таких гарнітурів багато опиняються перед вибором: придбати моделі з м'якими сидіннями або твердими. Це пов'язано з тим, що на кухні є ймовірність ненавмисно забруднити поверхні. І з дерева або пластика легше прибрати забруднення, ніж з тканини.

Не варто в цій ситуації відразу жертвувати своїм комфортом. Адже знаючи елементарних правил, догляд за м'якою основою не завдасть особливого клопоту.

Що обов'язково потрібно запам'ятати в кухонних стільцях?

Це тільки на перший погляд здається, що м'яке сидіння буде доставляти занадто багато клопоту. Але насправді все виявляється набагато простіше. Для початку варто з'ясувати, який матеріал використовується для основи. Найчастіше для кухонних гарнітурів використовується:

  • флок;
  • жаккард;
  • велюр;
  • нубук;
  • штучна шкіра.

Для кожного з цих варіантів є свої поради.

Флок і жаккард

Стул Чумак-2 Свіжі плями легко видаляються за допомогою губки. Також для догляду використовують пилосос, щоб зібрати пил і дрібні крихти. Якщо забруднення засохле, то його не можна віддирати. Просто візьміть мильну губку і потріть забруднення, а потім все висушіть за допомогою сухої серветки.

Велюрова і нубуковой поверхню

Така основа більш вибаглива. Для її відходу ні в якому разі не можна використовувати відбілювачі. Найоптимальніший варіант - мильна ганчірка і суха серветка. Якщо на оббивці знайшли жирні плями, то посипте їх сіллю, а потім протріть ганчірочкою.

Еко шкіра

Щоб підтримувати поверхню в ідеальному стані не можна використовувати хімікати. Інакше матеріал швидко пошкодиться. Для догляду використовуйте спеціальний миючий засіб. Всі плями видаляються досить добре і швидко.

Загальні правила догляду за м'якими меблями

Не забувайте періодично пилососити поверхню. Це дозволяє швидко зібрати пил, крихти і інше сміття. Якщо основа забруднилася, то використовуйте для цього спеціальні засоби. Бажано перед цим протестувати його на окремому шматочку тканини і подивитися на результат.

Шукайте меблі своєї мрії для кухні?

Тоді вам потрібно обов'язково відвідати інтернет магазин Barin. У величезних каталогах зібрані тільки найкращі пропозиції від відомих виробників. Основну інформацію про них знайдете на сайті, а додаткові дані можна уточнити у консультантів. Купуйте в свій будинок стильні і оригінальні речі.