Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как сохранить идеальный внешний вид комода на долгие годы?
Як зберегти ідеальний зовнішній вигляд комода на довгі роки?
12.06.2017

Сундук Багато господині постійно стикаються з проблемою, що немає куди складати речі. Адже в шафі вже не вистачає місця. Деякі приймають кардинальне рішення і починають перебирати речі. Непотрібні або старі викидають, або кудись віддають. Природно в шафі з'являється додаткове місце, але його вистачить ненадовго. Так як в побуті знову з'являться нові предмети.

Звичайно, періодична ревізія речей корисна, але ви ж її не будете робити кожен місяць. У таких ситуаціях прийшов час купити комод в Києві в якості додаткової системи зберігання.

Це прекрасний вихід з ситуації. Такі меблі підійде як для малогабаритних квартир, так і для просторих заміських будинків. Її можна ставити в будь-яку кімнату: від дитячої до їдальні і зберігати тут, як одяг, постільна білизна, так і посуд, інші необхідні предмети в побуті.

Природно, кожен не упускає можливості придбати такий предмет інтер'єру. І всім же хочеться, щоб він служив якомога довше. Запам'ятайте, термін його служби безпосередньо залежить від того, наскільки добре ви за ним доглядаєте.

Які правила необхідно дотримуватися?

Для початку вам необхідно чітко знати, з якого матеріалу виготовлена основа. Найчастіше це буває:

  • дерево;
  • ДСП, МДФ.

Якщо ви вибрали меблі з натурального дерева, то дізнайтеся, яка точно порода. Від цього залежать подальші дії. Наприклад, сосна любить вологу, чого не скажеш про дубі. Та й способи догляду можуть дещо відрізнятися. Тому для впевненості краще про все розпитати у консультантів.

Крім цього існують загальні правила, які допоможуть зберегти ідеальний вигляд меблів на довгі роки.

Запам'ятовуємо прості поради

  • Комод Фиджи МДФ регулярне чищення;
  • використання спеціальних засобів для догляду;
  • дотримання температурного режиму і рівня вологості.

1. Мінімум раз на тиждень потрібно прибирати пил з поверхні. Бажано це робити сухою ганчіркою. Дерево не любить вологу і від цього починає псуватися. Якщо на поверхні розлилася рідина, відразу її приберіть.

2. Для додаткового ефекту можете використовувати кошти, призначені спеціально для меблів. Запам'ятайте, ніякої побутової хімії, інакше ваше покриття постраждає від цього. Спеціальні речовини не тільки повернуть блиск, але і приберуть відбитки пальців, невеликі плями.

3. Дерев'яні предмети необхідно ставити подалі від батарей опалення. Мінімальна відстань - 80 см. Це вбереже від деформації і розсихання. Коли в приміщенні занадто сухе повітря і меблі все ж виявилася близько до радіатора, поставте недалеко ємність з водою. Так будете регулювати рівень вологості. Тільки не перестарайтеся.

Ще один невеликий рада, стежте, щоб прямі сонячні промені не падали на основу. Якщо таке трапляється, то натріть поверхню воском, який добре захищає від сонячних променів.

Кілька порад про користування

При установці меблів стежте, щоб вона не ушкоджувалася. Ні в якому разі не переносите її, тримаючись за стільницю. Не варто перетягувати її по підлозі.

Якщо на ящиках встановлено дві ручки, то під час відкривання потрібно дотримуватися за обидві. Так зможете уникнути перекосу, що в подальшому утруднити користування.

Ідеальний вигляд меблів навіть через кілька років після покупки реальний. Головне дотримуватися загальних правил по догляду і підбирати правильні засоби.

Шукайте стильний комод для будинку?

Інтернет магазин Barin чекає вас. Тут у величезних каталогах представлені різні меблеві гарнітури. Так що ви не тільки обставити квартиру, але і додасте яскравих фарб в інтер'єр. Облаштовувати свій будинок з комфортом.