Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как правильно выбрать кровати-машины?
Як правильно вибрати ліжка-машини?
10.04.2017

Незвичайні спальні місця для дітей все активніше і активніше заповнюють меблевий ринок. Він перебувають на піку своєї популярності. Навіть у відомих мультиках у головних героїв теж оригінальні ліжечка.

Природно така тенденція не проходить повз батьків, які шукають для дитини меблі. Багато виявляються перед дилемою: купувати традиційні моделі або ж вибрати досить незвичайні.

Зрозуміло, що яскраві і дитячі ліжка-машини відразу привертають увагу дорослих і дітей. Природно малюки вже не можуть відійти від такої моделі, тим більше вони бачили схожу в своїх улюблених мультиках і хоча собі таку ж. А у батьків питання: чи варто в реальному житті здобувати подібну меблі і наскільки вона функціональна в користуванні.

Як знайти ідеальне дитяче місце для відпочинку?

Кроватка Sport Car Подібна ліжечко в порівнянні з традиційними значно відрізняється формами. Вона дійсно нагадує транспортний засіб. Крім машинки виробники пропонують ще паровозик, автобус, кораблик, а для принцес - справжню карету.

Для оформлення використовують яскраві фарби, які тут же привертають до себе увагу. От саме на цьому моменті у батьків і виникають питання. Адже практично всі подібні матеріали становят загрозу для здоров'я дитини. Але це не завжди так. Строкаті фарби ще не означають токсини.

Щоб не мучитися, важливо запам'ятати кілька основних моментів, які допоможуть вибрати гарну, а головне безпечну модель:

  • Матеріал корпусу;
  • колірне рішення.

Почніть з основи. Всім відомо, що для виготовлення можуть використовувати дерево або ж ДСП. У більшості випадків беруть ДСП. Але як багато хто знає, плити відрізняються між собою. Ідеально, коли матеріал відноситься до типу Е1. Це вважається найбезпечнішим класом. Так що для не варто боятися алергії і інших захворювань. Тому уважно вивчайте характеристики, не соромтеся питати у продавців.

Тепер переходимо до колірного оформлення. Для таких моделей вибирають яскраві фарби. Не завжди вони бувають токсичними. Якщо хочете бути впевненими в безпеці, то придбайте меблі тільки в перевірених точках від відомих виробників. Так будете точно впевнені в якості.

Загальні правила вибору ліжок

Кроватка Sport Car 2 Багатьох батьків бентежить одне питання - меблі занадто барвиста, а це не шкідливо для дитини? Адже яскраві відтінки можуть занадто збуджувати малюка. Пам'ятайте, якщо кімната оформлена в спокійних, нейтральних тонах, то турбуватися нема про що. Навпаки, таке спальне місце внесе додаткове веселощі. Коли дитяча і так занадто строката, віддайте перевагу спокійному дизайну, щоб не погіршувати ситуацію.

Крім цього враховуйте і переваги маленького господаря кімнати. Для хлопчаки підберіть оформлення синіх, зелених відтінків. Якщо у нього є улюблений автомобіль, то замовте його. Коли у вас підростає принцеса, то і меблі повинні бути відповідною.

Крім цього зверніть увагу і на додаткові можливості:

  • наявність вбудованого ящика для білизни;
  • нічник у вигляді фар.

Додатково можете замовити ще і кермо. Тоді вийти справжній автомобіль.

Відходите від стереотипів, що меблі повинні бути виключно в традиційному оформленні. Повірте, коли ви придбаєте ліжко у вигляді машинки, то малюки більш охоче будуть туди вкладатися спати. Подаруйте їм казку.