Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как пользоваться детским матрасом из кокоса?
Як користуватися дитячим матрацом з кокоса?
10.05.2017

Детский матрас Alex Для будь-якої сім'ї поява в будинку дитини - це велика радість. Але крім цього це ще і клопоти. Адже для маленького чоловічка потрібно купити величезну кількість речей. І одна з них - ліжечко. Так як дитина повинна спати окремо від батьків. Зрозуміло, що на твердій дерев'яній основі малюк спати не буде. Йому потрібен власний матрацик.

Запам'ятайте, що подібні вироби сильно відрізняються від дорослих. І це не тільки стосується розмірів, але і внутрішнього наповнення. Це пов'язано з тим, що фізіологічні особливості організму дитини і дорослої людини різні.

Якщо послухати думку експертів, то для новонароджених потрібна максимально жорстка основа для сну. Серед усього асортименту в меблевих магазинах найкраще з цим завданням впорається дитячий матрац кокос , виготовлений спеціально для самих маленьких.

У чому особливості подібної матраців з кокосовою стружкою?

Як вже зрозуміло з самої назви тут в якості наповнювача використовується кокосове волокно. Воно найжорсткіше за своєю структурою з усіх існуючих натуральних компонентів.

За рахунок такої основи ще несформований дитячий хребет буде правильно підтримуватися. А це дозволить в майбутньому отримати гарну поставу.

Як користуватися такою кокосовим матрацом?

Кожен чув про те, що матраци періодично необхідно перевертати. Так продовжується їх термін служби. Адже якщо постійно спати на одному боці, то від тривалого навантаження на поверхні з'являються вм'ятини. Ось у дорослих і виникає питання, а чи поширюється це правило на моделі для малюків.

Взагалі виробники вказують всі докладні інструкції на етикетці. У більшості випадків вони радять перевернути виріб через 6 місяців. Але не забувайте також враховувати і відчуття самого малюка. Якщо він ворушиться, неспокійно спить, то спробуйте перевернути спальне місце. Подивіться на його реакцію.

Як правило, на другій стороні використовується невелика кількість більш м'якої речовини:

  • латексна піна;
  • пінополіуретан.

Але все ж краще віддавати перевагу першому матеріалу, так як він виключно натуральний.

Що ще слід пам'ятати?

Купуючи будь-яку основу, не забувайте звертати уваги і на деталі. Особливо це стосується наматрасников. Це обов'язкова річ. Адже вона значно полегшує догляд. Погодьтеся, що легше випрати наматрацник, ніж очистити саму основу.

Так як малюк досить маленький, то радимо вибирати не прості речення, а вологостійкі. Це допоможе уникнути того, що незабаром на поверхні спального місця з'являться плями. Взагалі наматрацник повинен купуватися і на інші спальні місця.

Коли дитині виконався рік, можете пошукати виріб з помірною жорсткістю. Такі варіанти випускаються з кокосовим волокном і латексом. Вибираючи подібні речі, орієнтуйтеся на розміри. Постарайтеся пошукати такий варіант, який буде підходити дитині, коли йому виповниться 3 і більше.

Народження малюка завжди приносить в сім'ю приємні клопоти. Пам'ятайте, для маленького чоловічка потрібно тільки найкраще, особливо, що стосується спального місця. Все це зможете знайти в інтернет магазині Barin. Тут здатні порадувати навіть самих маленьких своїх клієнтів.