Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как отремонтировать комод своими руками?
Як відремонтувати комод своїми руками?
17.10.2017

Кількість речей в будинку з кожним днем все збільшується. Зрозуміло, що їх потрібно десь складати. А з цим завданням якнайкраще впоратися місткий комод. Сюди помістяться не тільки одяг або постільну білизну, але й іграшки, книжки, інші дрібниці.

Деякі господині під зав'язку запихають ящики. Від такого навантаження меблі не витримує і ламається. І ось тут виникає питання: необхідно купувати новий комод в спальню або ще можна відремонтувати старий?

Як вчинити в такій ситуації?

Комод К-4 Найчастіше виходять з ладу висувні ящики. Саме на них покладається особлива навантаження. А ще їх занадто різко відкривають і точно також закривають. Від цього можуть з'явитися такі пошкодження:

  • зламане дно або бічні стінки;
  • щілини;
  • пошкодження напрямних.

А тепер приступимо до самого ремонту.

1. Найчастіше проблем доставляє дно. Адже його виготовляють з фанери. За час експлуатації внизу з'являється зазор, куди постійно падають дрібні речі.

Щоб позбутися від цієї проблеми, вам потрібно витягнути дно і подивитися на нього. У більшості випадків воно встановлюється з запасом. Це дозволяє його акуратно вставити в пази, щоб закрити щілину і все забити цвяхами.

Якщо низ зроблений чітко за розмірами, то самі виріжте необхідну форму і закріпіть.

2.Боковие частини найчастіше відколюються або тріскаються. Пошкоджені місця потрібно акуратно скріпити за допомогою клею. Не забудьте після прибрати залишки матеріалу, поки він не висох.

3. Напрямні теж страждають через перевантаження. Для початку огляньте елементи. Можливо, капелюшок самореза погано вкручена і заважає скриньки закриватися.

Огляньте ролик. Коли він погано рухається, змастіть його. Якщо на ньому є видимі пошкодження, то просто замініть на новий. Напрямна погнута? За допомогою плоскогубців поверніть їй попереднього стану.

Як продовжити термін служби?

Сундук для игрушек Седьмой океан При невеликих пошкодженнях легко провести самостійний ремонт і меблі буде служити ще багато років. Але нікому не хочеться мати справу з подібними речами. Щоб такого більше не сталося, запам'ятайте елементарні правила користування системою зберігання:

  • відкривайте ящики за 2 ручки;
  • не смикніть їх при відкриванні і не хлопайте під час закривання;
  • не перевантажуйте зайвими речами, зверху має залишатися вільне місце;
  • дотримуйтеся всіх рекомендацій в процесі побудови.

Уважно вивчайте інструкцію, перш ніж збирати комод. Коли не впевнені в своїх силах, то покличте майстра. Професійна збірка - гарантія того, що в майбутньому не виникнуть проблеми.

Дотримуючись таких рад, ви не дізнаєтеся про ремонт довгі роки. А якщо так уже сталося, що меблі відновленню не підлягає, то звертайтеся в інтернет-магазин Barin. У каталогах ви знайдете відмінну заміну, яка буде виглядати ще краще. У консультантів розпитайте цікавлять моменти: вартість, знижки, доставка. Подбайте про затишок і комфорт в своєму будинку.