Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как не ошибиться с выбором стульев для кухни в интернет-магазине
Як не помилитися з вибором стільців для кухні в інтернет-магазині
10.10.2018

Онлайн-шопінг вже давно став частиною повсякденного життя багатьох домогосподарок. Це так зручно: не потрібно нікуди їхати, замовляєте в будь-який час доби і можна довго-довго вибирати, не поспішаючи. Єдиним недоліком є відсутність можливості помацати товар.

Але ми дамо кілька цінних порад щодо вибору кухонних меблів. Після цього, увійшовши в інтернет-магазин стільців для кухні , ви відчуєте себе експертом і без праці замовите кращий товар.

Табурет або стілець зі спинкою Стул MIAMI

Табурет зазвичай більш компактний. Його можна повністю сховати під стіл і в кімнаті візуально стане більше простору. А стіл зі спинкою зручний, створює атмосферу затишку. Але все ж вибір дуже суб'єктивний. Деякі дизайнери стверджують, що табурети відмінно вписуються в стиль хай-тек. Але є моделі з м'яким сидінням, оббиті дорогою тканиною і з каретної стяжкою. Такі не гріх поставити в будинку з класичним інтер'єром. У цьому питанні покладайтеся на свій смак.

М'яке або тверде сидіння

Тут все набагато простіше. Якщо ви довго сидите на стільці, розмовляєте з друзями, то краще вибрати м'яке сидіння, наприклад, з поролоном або пінополіуретаном. Тверді стільці більш практичні і функціональні. Ви можете спокійно стати на них ногами, вкручуючи лампочку, або використовувати замість столика при необхідності. Також в будь-який момент можна купити м'яку настилання на сидіння.

Форма і матеріал Стул Квадро

Сьогодні вибір не обмежується тільки круглими і квадратними стільцями. Підбирайте будь-яку форму, яка підійде вашому інтер'єру. Якщо у вас часто буває багато гостей, зверніть увагу на складні стільці. Їх потім легко можна прибрати в комору.

Найбільше експериментують з ніжками. Вони бувають закручені, прямі, косі, короткі, довгі ... Проектуючи острівну кухню, не забудьте про барних стільцях з однієї високої ніжкою.

Виготовляють стільці з пластмаси, дерева, металу. Перший і останній варіанти більше підійдуть для саду, альтанки. А ось дерев'яні - класика для будинку. Звертайте увагу на якість і товщину дошки.

Якщо ви вирішили придбати м'яке сидіння, то потрібно задуматися і про матеріал оббивки. Якщо в будинку є діти, тварини, то краще вибрати щось міцне, зносостійке, наприклад, гобелен. Замша, шовк, велюр будуть, без сумніву, радувати око. Але з ними потрібно обходитися дуже акуратно.

Не повторюйте загальну помилку - не думайте, що стільці - це деталь, яка не заслуговує на особливу увагу. Так, можливо, Артур і його лицарі сиділи за круглим столом, який і був центральним предметом, але ключове слово все-таки сиділи ... на стільцях.

Отже, використовуючи весь арсенал отриманих знань, сміливо заходите в каталог інтернет-магазину Barin House, виставляйте необхідні фільтри і замовляйте. Хороших вам покупок!